Mastercard’ın NFT ürün lideri, istifa mektubunu NFT haline getirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mastercard’ın NFT sorumlusu Satvik Sethi görevinden ayrıldı ve istifa mektubunu NFT haline getirdi.

Son iki yıldır Mastercard’da NFT ürün lideri olarak çalışan Sethi, sosyal medyada yaşadığı tacizler, duygusal sıkıntı ve diğer kötü çalışma koşullarını gerekçe göstererek şirketten ayrıldığını açıkladı.

Sethi, istifa mektubunu Manifold isimli pazaryerinde NFT haline getirdi. 

“Bunun %100’ü de hayatta kalmak için. Bu bir kumar parası değil”

NFT’nin basılması şu sıralar yaklaşık 39 dolara mal oluyor. Şimdiye kadar NFT’lerin 16’sı basıldı ve Sethi’ye yaklaşık olarak 624 dolar kazandırdı. Sethi ek olarak, hem kurucusu hem de CEO’su olduğu web3 odaklı sosyal platform joincircle’da da faaliyet göstermeyi sürdürüyor. 

Mastercard, son iki yıl içinde kripto sektöründe bazı hamleler yaptı. Şirket, kripto odaklı mali suöları önlemek için çeşitli araçlar başlattı ve Binance ile Arjantin’de bir kripto kartı piyasaya sürdü.

Mastercard, geçtiğimiz günlerde de Binance ile ortaklaşa bir biçimde Brezilya’da da bir ön ödemeli kripto kartının piyasaya sürüleceğini duyurdu. Latin Amerika’nın en büyük yedinci kripto pazarı olduğu düşünüldüğünde, Mastercard’ın bu bölgede Binance ile birlikte faaliyet göstermesi şaşırtıcı değil.

Mastercard sözcüsü, Sethi’nin ayrılmasına ilişkin olarak The Block’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bay Sethi tarafından gündeme getirilen eleştirişen farkındayız. Bunları ciddiye alıyoruz ve inceleyeceğiz. Bunu, kendisinin özel yaşamına saygı duyarak yapacağız ve bu yüzden konuyla ilgili başka bir yorum yapmayacağız”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mastercard’ın NFT ürün lideri, istifa mektubunu NFT haline getirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!