Alameda Research cüzdanına, 13 milyon dolar fon gönderildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alameda’nın cüzdanına aktarılan varlıkların, kurtarma çabalarının bir parçası olduğu ifade edildi.

Blockchain güvenlik şirketi PeckShield’in 2 Şubat’ta ortaya koyduğu verilere göre, kripto ticaret şirketi Alameda Research’ün konsolidasyon cüzdanına son 24 saat içinde 13 milyon dolarlık fon taşındı.

Alameda Resarch’ün cüzdanına, kripto para borsası Bitfinex’in cüzdanından 6 milyon dolarlık USDT gelirken, ananomi bir kaynaktnai se 4,5 milyon dolarlık Libo geldi. 

Varlıkların gönderilişi, iflas işlemlerine bağlı kurtarma çabalarının bir parçası olarak kabul ediliyor. Bitfinex sözcüsü, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, Alameda’nin Bitfinex’te bir hesabı olduğunu ve borsanın kalan fonlarının iadesi için tasfiye memurlarıyla iş birliği yapıldığını söyledi.

Alameda, FTX’in kontrol ettiği 130 diğer şirketle birlikte 11 Kasım’da iflas koruması için başvuruda bulundu. O zamana kadar şirket, benzer girişler yaşaadı ve 183 milyon dolarlık fon elde etti. 

Kripto analitik firması Arkham Intelligence’nin raporuna göre, geri elde edilen varlıkların miktarı daha büyük olabilir.

Tasfiyeciler, 12 Ocak’ta fonları geri almaya çalışırken çeşitli teknik engellerle karşılaştı ve Aave üzerinde 72.000 dolarlık dijital varlık kaybı yaşandı.

Tasfiye memurları, Aave’deki pozisyonu kapatmak için fazladan teminatları kaldırarak, varlıkları tasfiye riskine soktu. Ayrıca tasfiye memurlarının, oldukça fazla gas fee harcadıkları da biliniyor. 

Eski çalışanlara göre Alameda, 2018’de FTX devreye girmeden önce neredeyse çöküyordu. Firmanın algoritması, çok sayıda otomatik ve hızlı işlem yapmak için tasarlandı ancak fiyat hareketlerini tahmin etme konusunda yetersiz kaldı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Alameda Research cüzdanına, 13 milyon dolar fon gönderildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!