Bu Madencilik Firması Geçen Ay 624 Bitcoin Sattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik firmalarından CleanSpark, ocak ayındaki faaliyet raporunu açıkladı.

CleanSpark tarafından bugün yapılan açıklamaya göre şirket, ocak ayı genelinde toplamda 697 tane bitcoin (BTC) üretti. Şirket böylece Aralık 2022’dekine kıyasla %50 oranında daha fazla üretşm yampış oldu.

CleanSpark CEO’su Zach Bradford, “Harika bir ay geçirdik ve bunu sadece rekor sayıda bitcoin ürettiğimiz için söylemiyorum. Ek olarak, tüm tesislerimizde %98’lik bir çalışma zamanı elde ederek, en güvenilir ayımızı geçirdik.” dedi.

Kripto para piyasasında geçen yıl başlayan ayı piyasası ve artan elektrik maliyetleri, birçok madencilik şirketine darbe vurdu. Madencilik sektörünün en büyük isimlerinden olan Core Scientific, geçen yılın sonunda iflas başvurusunda bulunmuştu.

CleanSpark tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, faaliyetlerini ve büyüme masraflarını karşılayabilmek için ortalama 19 bin dolarlık birim fiyattan 624 tane bitcoin sattı ve buradan 11,9 milyon dolar gelir elde etti.

Şirketin rezervinde 301 tane bitcoin bulunuyor.

Şirketin kontrolü altında toplamda 6,6 EH/s’lik hash oranına sahip, yaklaşık 66 bin tane miner bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Madencilik Firması Geçen Ay 624 Bitcoin Sattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!