Bu Altcoin’in CTO’su Yakım Mekanizmasına Dair Konuştu, Fiyat Yükselişe Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Conflux Network CTO’su Ming Wu’nun yerel token’ın yakım mekanizmasına dair yaptığı açıklamalar CFX fiyatında ani bir yükselişi tetikledi.

Ming Wu sosyal medya üzerinden, Conflux’ın yakım  mekanizmasına dair açıklamalarda bulundu. Kullanıcıların, halihazırda işleyen yakım mekanizmasına dair yeterli bilgiye sahip olmadıklarını söyleyen Wu, yaptığı açıklamada sürecin detaylarına yer verdi. Şimdiye kadar CFX’e ait 500 milyon token‘ın yakıldığını belirten CTO, bu miktarın toplam CFX arzının yaklaşıp %10’u olduğunu vurguladı.

Gerçekleşen yakım miktarının yeterli olmadığını belirten Wu, daha fazla CFX yakımı için alternatif senaryolar arayışına gittiğini dile getirdi.

Wu, sunduğu alternatif yakım örneğinde “depolama teminatları” olarak tanımladığı bir işlem biçimine değindi. Bu teminatların giderek artan şekilde NFT ekosisteminde kullanıldığını ifade eden CTO, söz konusu varlıkların bir kısmının yakım için uygun olduğunu öne sürdü.

Takipçilerine alternatif yakım mekanizmaları hakkında bir soru yöneten Wu, topluluğun nabzını ölçtü:

Bu teklif edilirse, oy vermek ister misiniz, istemez misiniz?

Fiyat Yükselişe Geçti

Bu açıklamaların ardından 0,0586 dolar seviyelerinden %25’ten fazla artış yaşayarak 0,0746 dolar seviyelerine kadar artış performansı gösteren CFX, ardından bir miktar düşüş yaşadı.

Total arzı 5,2 milyardan fazla olan CFX, CoinGecko verilerine göre ise son 24 saatlik periyotta %17,9’luk bir değer artışı sağladı. CFX, yazım esnasında 0,0657 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Altcoin’in CTO’su Yakım Mekanizmasına Dair Konuştu, Fiyat Yükselişe Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!