Polygon (MATIC) balinası satış yaptı, kafalar karıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektöründe balinaların hareketleri oldukça büyük bir öneme sahip. Öyle ki birçok takipçi, bu balinaların alım ve satım hareketlerine bakarak önemli analiz çıkarıyorlar. Bunun arkasındaki en büyük sebep ise balinaların çoğunlukla belirli bir trend dalgası üzerinde hareket etmesi.

Balinalar, varlıklarına bir kripto paranın düşüşünden hemen önce ellerinden çıkarırken, yükseliş trendi başlamadan hemen önce ise satın alım yapıyorlar. Doğal olarak bu hesapların hareketleri takip edilerek de farklı stratejiler oluşturulabiliyor.

Son olarak zincir üstü veri takipçilerinden biri olan LookChain, bir Polygon (MATIC) satışı tespit etti. İlk dönem MATIC adreslerinden biri olan balina, ortalama 1.14 dolara 5.2 milyon DAI karşılığında 4.5 milyon MATIC sattı.

Adreslerin bu fonların bir kısmını ortalama 0.02 dolardan aldığı düşünüldüğünde, elde edilen kâr üç haneli rakamlara ulaşmış durumda. Ancak yine de yapılan satışa bir anlam verilebilmiş değil.

A $MATIC early holder sold 4,553,023 $MATIC for 5,200,081 $DAI at an average price of $1.14 today.

The $MATIC holder received 4M $MATIC from #Binance when the price is $0.02.https://t.co/t1yM9Qergc pic.twitter.com/glPeg3KMja

— Lookonchain (@lookonchain) January 28, 2023
Polygon (MATIC) balinasının satış dalgası dikkat çekti

Ethereum ile uyumlu blockchain’lerden oluşan bir ağ inşa eden protokol Polygon, bir L2 çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Protokolün kullanım amaçlı token’ına ise MATIC deniyor. Bir Layer 2 çözümü olan Polygon, Ethereum ana zinciriyle birlikte çalışan yan zincirler yoluyla ölçeklenebilirliği artırmayı ve daha hızlı ve ucuz işlemler sunmayı amaçlıyor

Eski adı Matic olan Polygon, 2017’de blockchain geliştiricileri Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal ve işletme danışmanı Anurag Arjun tarafından kurulmuştur. Protokol, Şubat 2021’de Polygon adını almıştır.

Polygon (MATIC) hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polygon (MATIC) balinası satış yaptı, kafalar karıştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!