Borsa dışı Bitcoin balinasından devasa BTC alımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Bitcoin balinası, elinde büyük miktarda Bitcoin (BTC) tutan bir bireyi veya kuruluşu tanımlamak için kullanılıyor. Bu kişiler veya kuruluşlar, büyük varlıkları nedeniyle genellikle piyasayı hareket ettirecek ölüde büyüklüklerde işlem yapabiliyor ve bazen piyasa manipülatörleri olarak görülüyorlar.

Bununla birlikte, tüm balina sahiplerinin piyasa manipülatörü olmadığı ve birçoğunun yatırım veya diğer amaçlar için büyük miktarlarda Bitcoin tuttuğu belirtilmeli. Ancak bu balinaların adresleri, birçok traker tarafından aktif olarak takip ediliyor. Öyle ki bu tür balinalar, genellikle düşüş öncesi satış yaparken, yükseliş öncesi alım yapıyorlar.

Son olarak Bitcoin ağına göre en hacmen en büyük 22. adres olan bc1qjh ile başlayan adres, kısa bir süre önce cüzdanına 9.801 Bitcoin (BTC) daha ekledi. Bu Bitcoin’in anlık fiyatı baz alındığında 764.273.298 dolara tekabül ediyor.

Devasa Bitcoin (BTC) balinası, 764 milyon dolarlık BTC satın aldı

Kripto sektörünün en gizemli aktörlerinden biri olan balinalar, çoğunlukla hareketleri ile yatırımcılarına birçok sinyal veriyor. Özellikle bu tür adresler, düşüş öncesi varlıkları satıyor ve yükseliş öncesinde ise alıyor. Doğal olarak birçok yatırımcı traker’ı balinaların bu hareketlerini aktif olarak takip ediyor.

Son olarak Bitinfocharts verilerine göre bir Bitcoin adresi, 9.801 Bitcoin (BTC) daha satın aldı. 764 milyon dolarlık bu satın alım sonrası toplam varlığı 33.217,70 BTC’ye çıkan adresi güncel veriler ile 773 milyon dolarlık değere sahip durumda. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Borsa dışı Bitcoin balinasından devasa BTC alımı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!