Balinaların hedefinde MATIC ve LTC var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto balinaları, MATIC ve LTC’ye yönelmiş durumda.

Analitik firması Santiment’in verilerine göre, kripto balinaları, MATIC, LTC ve iki Ethereum tabanlı altcoin’i biriktiriyor.

Genel olarak kripto para balinalarının yaptığı satın alım işlemleri, varlıklar için küçük veya büyük çaplı ralliler oluşmasına zemin hazırlıyor. 

Santiment’e göre Litecoin, balina aktivitesinde %30 civarında bir artış yaşamış durumda. Bu, varlık için potansiyel bir fiyat yükselişi anlamına gelebilir.

“Litecoin için balina işlemleri, patlama yaşamış durumda. 1 milyon dolar veya daha fazla değere sahip işlemler, yeniden canlanmış gibi görünüyor”

LTC, yazı kaleme alındığı sırada CoinGecko verilerine göre 88.62 dolar üzerinden işlem görüyor. 

Santiment ek olarak, Aave, DyDx ve Polygon ağlarının geçtiğimiz ay balina işlemlerinde büyük bir artış gördüğüne dikkat çekti.

“AAVE, MATIC ve DYDX geçtiğimiz ay kendi ağlarındaki balina işlemlerinde büyük artış kaydetti. Bu varlıklara artan balina ilgisi yakından takip edilmelidir”

Yazı kaleme alındığı sırada AAVE, Coingecko verilerine göre 83.81 dolar, MATIC 1.13 dolar ve DYDX 2,28 dolar üzerinden işlem görüyor.

Santiment, altcoin’lerin güçlü bir ralli sürdürdüğünü ve devamının gelebileceğini belirtti.

“Altcoin’ler, birkaç önemli varlığın %20’den fazla artış göstermesiyle daha etkileyici bir ralliye doğru yol alıyor. Beş günlük kripto düşüşünden sonra fiyatlarda oldukça az direnç yaşanıyor. Ani yükselmeler ve FOMO, yeni zirvelere neden olabilir”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinaların hedefinde MATIC ve LTC var
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!