Milyonların Kullandığı Borsa, Twitter’da Shitcoin Tanıtımı Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük mobil alım-satım uygulamalarından Robinhood’un Twitter hesabından bir shitcoin paylaşımı yapıldı.

Kripto para ve hisse alım-satımının yapılabildiği Robinhood’un Twitter hesabının, bugün Türkiye saati ile akşam saatlerinde hacklendiği düşünülüyor.

Borsanın resmi Twitter hesabından, Robinhood’un Binance Smart Chain’i kullanarak yeni bir token çıkaracağı, kullanıcıların bu tokenı PancakeSwap aracılığıyla satın alabileceği yönünde bir tweet atıldı.

Tweet, paylaşıldıktan çok kısa süre sonra silindi. Sosyal medyadaki kripto para camiası, Robinhood’un paylaştığı herhangi bir bağlantıya tıklamamaları konusunda insanları uyardı.

Ancak bazı kullanıcılar, bu uyarılar yapılmadan önce dolandırıcılığa uğramış olabilir. Robinhood’un hesabındaki bağlantı kaldırılmadan önce, yaklaşık 10 kişinin bu dolandırıcılığa para kaptırmış olabileceği düşünülüyor.

Blockchain verilerine göre tokena kısa süre içerisinde birkaç yüz dolar para akışı oldu. Ancak kripto para camiası, bu tokenın bir honeypot olabileceğinden şüpheleniyor.

Kullanıcılar, honeypot token aldıktan sonra bu tokenları satamıyor veya başka bir cüzdana transfer edemiyor.

Robinhood, bir yandan kripto para sektöründeki ağırlığını büyütüyor. Robinhood CEO’su Vlad Tenev, aralık ayında yaptığı açıklamalarla birlikte, Robinhood’un kripto para pazarındaki payının, özellikle FTX’in çöküşünden sonra büyümeye başladığını söylemişti.

FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’ın Robinhood’da %7,6’lık hissesi vardı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyonların Kullandığı Borsa, Twitter’da Shitcoin Tanıtımı Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!