Twitch kurucu ortağının kripto platformu Fractal, Polygon’a genişliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitch kurucu ortağı Justin Kan’ın gaming odaklı pazaryeri Fractal, Polygon ağına genişliyor.

Platform ilk etapta Solana ağında çıkış yapmıştı.

Şirketin açıklamasına göre Fractal, ilk olarak en iyi 30 Polygon tabanlı oyunla birlikte çalışacak. Fractal’ın açıklamasına göre bu popüler oyunlar arasında Decentral Games, Sunflower Land, Aavegotchi ve Derby Stars yer alıyor. 

Özellikle Axie Infinity’nin gösterdiği büyük başarının ardından, her geçen gün blockchain oyunlarının sayısı artış gösteriyor. Bu sebeple tüketicilerin benimsemesini sağlamak ve erişimin önündeki engelleri ortadan kaldırmak her geçen gün daha önemli hale geliyor.

Fractal, Polygon ağına geçerken, oyun projelerinin inşa hızını geliştirmeyi ve erişimi artırmayı planlıyor. Polygon ağında şu anda 200’den fazla benzersiz oyun piyasaya sürülmüş durumda.

Polygon Vakfı’nun kurucularından Sandeep Nailwal, konuyla ilgili olarak şunları söyledş:

“Fractal, blockchain tabanlı oyunların keşfedilmesi için oldukça önemli bir yer olarak ortaya çıktı. 2023 yılında Web3 oyunlarının kitlesel olarak benimsenmesini hedefliyoruz”

Fractal, oyun için yardımcı programları bünyesinde bulunduran bir NFT pazaryeridir. 2021 yılında ortaya çıkan platform, Andreessen Horowitz ve Animoca gibi büyük yatırımcıların yer aldığı finansman turunda 35 milyon dolarlık fon elde etmeyi başarmıştı. 

Polygon ağı, son zamanlarda daha hızlı ve ucuz işlemlere olanak tanıması sebebiyle kripto sektöründe bir hayli popüler olmuş durumda. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Twitch kurucu ortağının kripto platformu Fractal, Polygon’a genişliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!