Shiba Inu Eski Destekçisi Ünlü CEO’dan Açıklamada: Bir daha asla!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu (SHIB) eski destekçisi ve Bigger Entertainment’ın CEO’su Steven Cooper, projeye tekrardan asla dahil olmak istemediğini belirtti.

Geçtiğimiz yıllarda Shiba Inu projesini yakından incelemiş ve gerek teknik gerekse likidite anlamında destek olmayı amaçlamış Cooper, “perde arkasında yaşananları” gördükten sonra 2022 yılında projeye olan desteğini çekmişti ve o noktadan sonra sosyal medya üzerinden SHIB hakkında yaptığı geçmiş paylaşımların neredeyse tümü silmişti.

Steven Cooper sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Shiba Inu projesine tekrardan asla dahil olmak istemediğini belirtti. SHIB’in perde arkasında yaşananların çılgınca olduğunu ifade eden Cooper, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

SHIB topluluğunun sonunda gerçeğin gün ışığına çıktığını görmesinden memnunum. Şu anda tekrar dahil olmak gibi bir arzum olmasa da, topluluğu hissediyorum. Perde arkasında olanlar çılgıncaydı. Bu durum, ben ve şirketim dahil yardım etmeye çalışan birçok insanı mahvetti.

Öte yandan Cooper’ın iddiaları bunlarla da sınırlı kalmadı. Perde arkasındaki ekibin, Cooper ve çalışma arkadaşlarını tehdit olarak gördüğü belirten CEO, adeta ‘doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar’ durumu yaşadıklarını belirtti:

Kalan itibarımızı kurtarmak bizim için bir kırılma noktasıydı. Perde arkasındaki ekip bizi bir tehdit olarak gördü ve bize karşı karalama kampanyaları yapacaklarını, bizi internet üzerinde ‘dolandırıcı’ olarak etiketleyeceklerini açıkça söylediler.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu Eski Destekçisi Ünlü CEO’dan Açıklamada: Bir daha asla!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!