Kurumsal Müşterili Bitcoin Madencisine 125 Milyon Dolar Yatırım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) blockchaini için altyapı geliştiren Blockstream, madencilik sektöründeki faaliyetlerini genişletebilmek için 125 milyon dolar yatırım aldı.

Blockstream tarafından yapılan açıklamaya göre Kingsway Capital ile Fulgur Ventures, şirkete dönüştürülebilir tahvil ve teminatlı borç cinsinden 125 milyon dolar yatırım yaptı.

Madencilik sektöründeki kurumsal müşterilere hosting hizmeti veren Blockstream, yeni maden tesisleri kurabilmek için Ağustos 2021 tarihinde de 210 milyon dolar yatırım almıştı.

Blockstream yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre 125 milyon dolarlık yeni fon, kurumsal müşterilerin gösterdiği “yoğun talebi” karşılayabilmek ve madencilik tesislerini genişletebilmek için kullanılacak.

Blockstream ayrıca yenilenebilir enerjiye dayalı madencilik ürünleriyle ilgili çalışmalar yapmaya ve kendi bitcoin miner’ını geliştirmeye devam edecek.

Blockstream CFO’su Erik Svenson’a göre şirketin gelecekteki odağı, “kurumsal bitcoin madencilerinin aldığı risk seviyesini azaltmak” olacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kurumsal Müşterili Bitcoin Madencisine 125 Milyon Dolar Yatırım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!