CFTC Yetkilisi, Kripto Para Regülasyonlarının Netleşmesini İstiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Emtia Vadeli İşlem Sözleşmeleri Komisyonu (CFTC) memuru Caroline Pham, kripto para regülasyonlarına netlik kazandırılması için global bir çağrıda bulundu.

Bloomberg’e konuşan Pham, kripto para regülasyonları konusunda uluslararası görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Pham, ABD dışındaki ülkelerin kripto para regülasyonları için global bir standart belirleyebilmek adına görüşmeler yürüttüğünü ekledi.

Pham, şu ana dek kripto para regülasyonlarıyla ilgili konuları masaya yatırmak için 75’ten fazla toplantıya katıldığını dile getirdi. Pham ayrıca ABD harici ülkelerde, global kripto regülasyonları konusunda “ileri düzeylerde görüşmelerin” yapıldığını vurguladı.

Kripto para sektöründe son haftalarda Gemini ve Genesis gibi şirketlerin yaşadığı yasal sorunlar gündeme geliyor.

Pham, sektörde şu anda regülasyon konusunda bir netliğe ihtiyaç olduğunu ve regülatörlerin, “bu netliğin, mevcut yetkiler kullanılarak nasıl sağlanabileceği” sorusuna yanıt bulması gerektiğini söyledi:

“CFTC’nin ve diğer düzenleyici kurumların bu yıl (bu konuda) daha fazla yol gösterdiğini görmek istiyorum ve bu yıl ABD’de daha fazla netlik sağlanacağı konusunda ümitliyim.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CFTC Yetkilisi, Kripto Para Regülasyonlarının Netleşmesini İstiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!