Ayı Piyasası Köklü Kripto Para Şirketinin de Belini Büktü: Küçülüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köklü kripto para şirketi Blockchain.com %28 küçülmeye gideceğini ve 110 personelini işten çıkaracağını duyurdu.

Coindesk’in haberine göre Blockchain.com tarafından yapılan açıklamada, şirketin %28 küçülmeye gideceği bununda 110 personelin işten çıkarılacağı anlamına geldiği duyuruldu. Bir Blockchain.com temsilcisi e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, “Kripto ekosistemi, geçen yılın zorluklarından sonra rotasını düzeltirken önemli rüzgarlarla karşı karşıya” ifadelerini kullandı.

Şirket, etkilenen tüm çalışanların ayrıntıları ülkeye göre değişen kıdem tazminatı paketleri aldığını söyledi. Mayıs ayında yaşanan Terra (LUNA) çöküşünün ardından iflas eden Three Arrows Capital‘e (3AC) verdiği 270 milyon dolarlık borcunu geri alamayan Blockchain.com, içine düştüğü finansal darboğazı atlatmak için temmuz ayında iş gücünü azaltmıştı.

Öte yandan kripto para piyasasındaki şirketler son bir haftalık süreçte adeta “küçülme yarışına” girdi. Geçtiğimiz günlerde, Coinbase 950 çalışanın işine son verdiğini, Ethereum geliştirme firması ConsenSys‘in de 100 ya da daha fazla çalışanı işten çıkarmayı planladığı duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ayı Piyasası Köklü Kripto Para Şirketinin de Belini Büktü: Küçülüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!