Türkiye’nin Yerli Otomobili TOGG’dan Satışlarda Öncelik Sunan NFT Koleksiyonu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, Cumhuriyetin 100. yılına özel NFT koleksiyonu piyasaya sürecek.

TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak üretilecek 2023 adet özel NFT serisini piyasaya süreceklerini duyurdu.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üretilecek 2023 adet özel NFT serisini açık artırma yöntemiyle kullanıcılarımızla buluşturacağız. NFT sahipleri akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliğine sahip olacak.

NFT serisi için 7 Türk dijital sanatçıyla birlikte çalıştıklarını duyuran Karakaş, “Vizyonumuz yeni kavramlar içeriyor ve bu kavramları ifade etmek için evrensel bir dile ihtiyaç var. Bu bizi dijital sanata yönlendirdi. Vizyonumuzu standımızın her alanında dijital sanatla ifade ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Daha önce blockchain ile yakından ilgili olacağı defalarca belirtilen Togg, yeni nesil blockchain ödemeleri ve dijital varlıklar konusunda Paycell ile iş birliği yapacağını açıklamıştı ve Avalanche’ı geliştiren Ava Labs stratejik ortaklık kurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Türkiye’nin Yerli Otomobili TOGG’dan Satışlarda Öncelik Sunan NFT Koleksiyonu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!