Manchester United Hakkında Büyük Suçlama: NFT Koleksiyonu Taklit Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü futbol kulübü Manchester United’ın resmi bir NFT koleksiyonunun, popüler bir NFT sanatçısının koleksiyonlarından taklit edildiği öne sürüldü. 

Bir Twitter kullanıcısının 28 Aralık tarihinde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Manchester United’ın “The Devilsé” NFT koleksiyonu ile DesLucrece isimli popüler NFT sanatçısının koleksiyonları arasındaki benzerliğe dikkat çekti. Kullanıcının paylaşımı ile gündeme gelen konu, sosyal medya ve NFT ekosisteminde spekülasyonlara yol açtı.

Kullanıcının paylaştığı örneklerde, iki koleksiyonun da benzer çizim tarzlarına, ve renk şemalarına sahip olduğu görüldü. Kullanıcı, Manchester United’dan ve koleksiyonun yaratılmasında katkıda bulunduğu düşünülen Tezos’dan (XTZ) açıklama talep etti.

Haberin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından taklit edildiği iddia edilen koleksiyonun yaratıcısı Lucrece, konu ile ilgili açıklama yaptı. Sanatçı, Tezos kurucusu Arthur Breitman ile konu hakkında görüştüğünü ve Manchester United ile müzakerelerin başladığını belirtti. Lucrece, Noel tatili sebebiyle muhtemelen müzakerelerin uzun süreceğini ifade ederek yakın zamanda başka bir açıklama gelemeyebileceğinin altını çizdi. Ayrıca hakkını savunmasına yardımcı olan tüm destekçilerine teşekkür etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Manchester United Hakkında Büyük Suçlama: NFT Koleksiyonu Taklit Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!