ABD’li Köklü Kripto Para Borsası 6 Altcoin’i Delist Edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli köklü kripto para borsası Bitfinex, borsa üzerinde işlem gören 6 altcoin’i tamamen delist edeceğini açıkladı.

Bitfinex 20 Aralık tarihinde yaptığı açıklamada, Celsius Network (CEL), Serum (SRM), Pangolin (PNG), BnkToTheFuture (BFT), Bridge Mutual (BMI) ve Bitcoin SV (BSV) için platformda bulunan tüm işlem çiftlerini kaldıracağını ve delist edeceğini duyurdu.

Belirtilen varlıklar TSİ 29 Aralık 17.00′de Bitfinex tarafından delist edilecek.

Altı altcoin için para yatırma işlemini kapattığını belirten borsa, para çekme işlemlerinin 14 Şubat 2023 tarihine kadar açık kalacağını bildirdi. Ayrıca borsa, bu altcoin yatırımcılarının tokenlarını yakın zamanda platformdan çekmelerini önerdi.

Öte yandan son günlerde birçok kripto para borsası platform üzerinde işlem gören bazı varlıkları delist ediyor. Binance geçtiğimiz günlerde 4 altcoin’i, Huobi ise 16 altcoin’i delist edeceğini açıklamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Köklü Kripto Para Borsası 6 Altcoin’i Delist Edecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!