Michael Phelps x Sports Illustrated NFT Dropları!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devam Eden Sports Illustrated SI, NFT programını sonraki yinelemesi için yüzme efsanesi Michael Phelps’i kapsıyor. Bir sonraki kapak koleksiyonu dropları altı Aralık’ta başlatılmıştır. Bununla birlikte Phelps, Olimpiyat tarihinin en madalyalı atleti olarak onurlandırdı. NFT koleksiyonu, NFT pazarı OneOf tarafından barındırılmaktadır. Aynı zamanda, dünya çapında akıl sağlığının açık sözlü bir savunucusu olarak yaptığı çalışmalara da ışık tutuyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Michael Phelps x Sports Illustrated Cover NFT’leri Nasıl Toplanır?

Michael Phelps NFT projesi, Phelps’in 16 Kasım 2015’te yayınlanan tarihi Sports Illustrated kapak hikayesi “The Rehabilitation of Michael Phelps” üzerine inşa edilmiştir. Hikâye, Michael Phelps için bir geri dönüş anı oldu. Spor ikonunun akıl sağlığıyla mücadelesini ilk kez açtığını gördü. Olympian, o zamandan beri devam eden endişe ve depresyon zorluklarını dünyayla cesurca paylaştı. Tüm bu süre boyunca ruh sağlığı kaynaklarının ve çözümlerinin artırılmasını savunur. Buna Michael Phelps Vakfı’ndaki çabaları da dahildir. Bu vakıf, binlerce çocuğun sosyal-duygusal öğrenme müfredatına erişmesini sağlıyor. Sports Illustrated markasının sahibi Authentic Brands Group (Authentic) Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Sherman şunları söyledi:

“Sports Illustrated, Michael’ın yaklaşık 20 yıllık kariyerini haber yapma onuruna sahip oldu ve Michael’ın tam olarak yedi yıl önce akıl sağlığıyla mücadelesini ilk kez açması için bir çıkış yolu olmaktan özellikle gurur duyuyoruz.” “Michael hem havuzun içinde hem de dışında gerçek bir öncü ve bu NFT koleksiyonunun bir parçası olarak ruh sağlığı farkındalığını yeni bir mercekle güçlendirmek için onunla yeniden ortak olmaktan onur duyuyoruz.”

Bu, Michael Phelps’in blok zincirindeki ilk çıkışı bu projedir. NFT projesi dört katmana yayılıyor. Green Tier NFT’ler durağan görüntülerken, Gold, Platinum ve Diamond Tier NFT’ler animasyon içeren dijital koleksiyon öğeleridir. Bu NFT’ler her biri 20 ABD dolarına paket olarak satılıyor. Bununla birlikte katmanların her birinden rastgele dört NFT ile geliyor. OneOf’taki resmi basım sayfasından Michael Phelps NFT’leri alınabilmektedir.

Hayranlar Michael Phelps’in NFT’sine Tepki Gösteriyor

Duyuru, Michael Phelps’in umduğu gibi sıcak bir şekilde karşılanmadı. Bununla birlikte hayranlar duyuru ile gergin görünüyordu ve bölünmüş bir yanıt verdiler. Ayrıca sosyal medya paylaşımının yorum kısmına giren birçok hayran hayal kırıklığını dile getirdi.

Birkaç kişi özel NFT koleksiyonunun duyurusundan memnun görünürken, çoğu kişi bununla dalga geçti. Bundan etkilenmediklerini söylemek daha doğru olur. Hatta birkaçı dijital sanat hakkında şakalar yapmaya başladı. Bazıları bunun için yapay zekayı eleştirirken, bir yazar onu düpedüz “tüyler ürpertici” olarak nitelendirdi.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Phelps x Sports Illustrated NFT Dropları!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!