Sam Bankman-Fried, duruşmaya katılma konusunda isteksiz olduğunu açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, borsada meydana gelen çöküşle birlikte tam olarak neler olduğunu anlayana ve gözden geçirene kadar ABD Kongresi’nin önünde ifade verme konusunda isteksiz olduğunu söyledi. 

Bankman-Fried, ABD Temsilcisi Maxine Waters’ın 2 Aralık’ta kendisini FTX’te ne olduğunu tartışmak üzere 13 Aralık tarihinde gerçekleştirilmesi beklenen ABD Finansal Hizmetler Komitesi duruşmasında ifade vermeye davet eden bir Twitter gönderisine yanıt verdi. 

FTX’in eski CEO’su 4 Aralık’ta paylaştığı bir Twitter gönderisinde, komitenin önüne çıkıp ifade vermenin ve neler olduğunu açıklamanın görevi olduğunu söyledi. Ancak SBF, önce neler olduğunu ve gözden geçirme aşamasını tamamlaması gerektiğini belirtti. Bununla birlikte Bankman-Fried, bu durumun 13 Aralık tarihine kadar tamamlanıp tamamlanmayacağına dair de emin olmadığını kaydetti. 

Rep. Waters, and the House Committee on Financial Services:

Once I have finished learning and reviewing what happened, I would feel like it was my duty to appear before the committee and explain.

I’m not sure that will happen by the 13th. But when it does, I will testify. https://t.co/c0P8yKlyQt

— SBF (@SBF_FTX) December 4, 2022

Bazı topluluk üyeleri SBF’nin Maxine Waters’a verdiği yanıtın, birkaç röportajda yer almak ve borsanın çöküşünün ardından Twitter’da sayısız gönderi paylaşma eylemleriyle uyumlu bir davranış sergilemediğini belirtti. 

Blockchain Derneği Politika Başkanı ve ABD Savcısı Jake Chervinsky, 120.500 takipçili Twitter hesabı üzerinden 13 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan duruşmaya katılma konusunda isteksiz olduğunu, çünkü jüri önünde ve yemin altında yalan söylemesinin işine gelmeyeceğini kaydetti. 

Translation: he doesn’t mind lying to Andrew Ross Sorkin or George Stephanopoulos, but lying to Congress under oath is less appealing. https://t.co/DZTyzMwn9s

— Jake Chervinsky (@jchervinsky) December 4, 2022

SBF, FTX skandalının ardından 30 Kasım tarihinde ilk defa New York’ta gerçekleştirilen DealBook Zirvesi’nde borsanın çöküşü hakkında halkın önünde açıklamalarda bulundu. Bankman-Fried, zirveden bir gün sonra ise Good Morning America röportajında ve IBC Group’un kurucusu ve CEO’su Mario Nawfal’ın ev sahipliğinde bir Twitter alanına katılım sağladı. 

Bankman-Fried’ın en son 3 Aralık’ta bir Twitter Spaces röportajında Coffeezilla tarafından sorgulandığı ve bu röportajdan yaklaşık 20 dakika sonra ayrıldığı kaydedildi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Bankman-Fried, duruşmaya katılma konusunda isteksiz olduğunu açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!