Galaxy Digital, Celsius’a ait GK8’i satın aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mike Novogratz tarafından yönetilen yatırım şirketi Galaxy Digital Holdings, Celsius Network’e ait kurumsal dijital varlık saklama platformu GK8’i satın almak için düzenlenen açık artırmayı kazandı. Satın alma işlemi şu anda mahkeme onayını ve belirli kapanış koşullarını yerine getirmeyi bekliyor.

GK8 tarafından yayınlanan blog gönderisi ve Galaxy’nin basın bültenine göre, satın alımın gerçekleşmesi halinde Galaxy, şirketin Tel Aviv’deki ofisinde çalışan ve kriptocular ve blockchain mühendislerinden oluşan neredeyse 40 kişilik güçlü ekibini de anlaşma kapsamında bünyesine katacak.

GK8, blockchain tabanlı varlıkları yönetmek için kullanılan bir kendi kendine saklama platformudur. Platform; saklama hizmet, staking hizmeti, DeFi hizmetleri, NFT desteği, tokenizasyon hizmeti ve alım satım hizmeti sunuyor.

Platformun ardındaki ekip, internete bağlanmadan güvenli blockchain işlemi gerçekleştirebildiğini ve hack riskini ciddi ölçüde azaltabildiğini iddia ediyor.

Celsius, GK8’i 2021’de 115 milyon dolara satın almıştı. Galaxy, açık artırmada ne kadar teklif ettiğini ise açıklamadı.

Galaxy Kurucu ve CEO’su Mike Novogratz, GK8’in satın alınmasını “dijital varlıklar için gerçek manasıyla tam hizmet sunan bir finans platformu olma yolunda kritik bir mihenk taşı” olarak tanımladı.

Galaxy, GK8’in mevcut faaliyetlerini desteklemeye devam ederken, platformun teknolojisinden faydalanarak kendi alım satım platformu GalaxyOne’ı da geliştirmek istiyor.

GK8’in kurucularından CEO Lior Lamesh ve CTO Shahar Shamai’nin de şirkette kalmaları ve Galaxy’nin yeni saklama işini yönetmeleri bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Mike Novogratz: “Sam Bankman-Fried hayal dünyasında yaşıyor”

Celsius, 13 Temmuz’da 11. Madde kapsamında iflas başvurusu yapmıştı. Kredi platformu, varlıklarının bir kısmını da satışa çıkarmayı planlıyordu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Galaxy Digital, Celsius’a ait GK8’i satın aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!