Fewcha DAO Ring NFT’leri Aralıkta Satışa Sunulacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fewcha, DAO Ring koleksiyonlarının bu Aralık ayında koleksiyonerlerin kullanımına sunulacağını duyurdu. Fewcha platformu, NFT’lerin sahiplerine Fewcha ekosisteminin bazı hizmetleri için özel haklar vereceğini söylüyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Fewcha NFT Sahipleri En İyi Ekosistem Avantajlarına Erişebilir

Yakın zamanda duyurulan Fewcha DAO Ring koleksiyon parçaları, ekip tarafından nihai yüzük NFT koleksiyonu olarak tanımlandı. Ayrıca NFT’ler Fewcha moverse’ten sınırlı sayıda koleksiyon parçalarıdır. Bununla birlikte kademeli NFT’ler sahibine yönetim katılımı, airdrop’lar, sürümlere erken erişim ve seçkin bir kulübün üyeleri dahil olmak üzere Fewcha ekosisteminde bulunan özel ayrıcalıklara erişim sağlar. DAO Ring NFT’leri ayrıca Fewcha platformunda NFT’lerin erken sürümüne erişim sağlar. Ekip tarafından yapılan bir Orta gönderi, proje yol haritası ilerledikçe NFT’lerin mülkiyetinde bulunan daha fazla özelliğin kilidini açmaya devam edeceklerini söyledi.

Fewcha Tarafından Altı Katmanlı Bir NFT Modeli

Diğer birçok NFT koleksiyonu gibi, DAO Ring NFT’leri de platform içinde üyelik kartları olarak çalışacak. Koleksiyon, her biri nadirliğine bağlı olarak farklı avantajlar sunan altı katmana ayrılmıştır. Altı katman aşağıdaki gibidir:

Kademe 1 — Uzay Halkası

Kademe 2 — Zihnin Yüzüğü

Kademe 3 — Gerçeklik Yüzüğü

Kademe 4 — Evrim Yüzüğü

Kademe 5 — Ademi Merkeziyetçilik Yüzüğü

Kademe 6 — Geleceğin Yüzüğü

3D Avatarlardan ve Sanat Eserlerinden Daha Fazlası

Şirketten yapılan açıklamada, DAO Ring NFT’lerinin yalnızca 3D avatarlar veya sanat şaheserleri olmadığı, yalnızca ekosistemin ilk destekçileri tarafından erişilebilen kesin değerlerle ilişkilendirildiği belirtilmiştir. Şirket, koleksiyon ürünlerini, hareket halindeki avantajların kilidini açma kapasitesine sahip dijital sertifikalar olarak tanımladı. Açıklamada, bu faydaların zaman içinde artarak devam edeceği belirtilmiştir.

Koleksiyoncu için mevcut olan avantajlar, DAO Ring’in seviyesine bağlıdır. DAO Ring’in nasıl çalıştığına ilişkin bir döküm, sahiplere ring NFT’lerinin katmanına eşdeğer Fewcha tokenleri ($FCH) tahsis edildiğini gösterir. Şirket, DAO Ring’i tutmanın en önemli avantajının bu olduğunu söyledi. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmiştir:

“DAO yönetişim haklarının yanı sıra DAO Ring NFT sahipleri, Fewcha’dan ve DeFi protokolü, Launchpad, DEX’ten Borç Alma/Ödünç Verme/Takas, Staking, Pazar Yeri, Donanım Cüzdanına kadar uzanan geniş iş ortağı ağımızdan ek airdroplar almaya uygundur.”

Lansman İçin Fewchariana Jones NFT Rozetleri

Platformun Fewchariana Jones NFT’leri yakında piyasaya sürülmesi planlanan dijital rozetlerdir. DAO Yüzüklerinin sahipleri, bu belirteçlere erken öncelikli erişim elde edecek. İlk destekçilerin erişebileceği diğer avantajlar arasında bir mobil cüzdan, bir pazar yeri ve daha sonra ortaya çıkacak daha fazla hizmet yer alır.

Platform, 1.000 DAO Ring NFT’nin Genesis sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Bunlara, cüzdan başına bu NFT’lerden en fazla 3 tanesine sahip olabilen beyaz listedeki kazananlar erişebilmektedir. Beyaz listeye hak kazanılması için koleksiyoncunun platforma Discord kanalı aracılığıyla katılarak müstakbel destekçi statüsü alması gerekmektedir. Ardından kanalda duyurulan kayıtları onaylamaları gerekmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Fewcha DAO Ring NFT’leri Aralıkta Satışa Sunulacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!