Vanishing Fops NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vanishing Fops NFT projesi, insanlar tarafından yok edilen ya da insanoğlunun içgüdüsü durumuna gelen 0.01 ETH fiyatında 777 elle çizilmiştir. Vanishing Fops NFT Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Vanishing Fops NFT Nedir?

Vanishing Fops NFT projesi, insanlar tarafından yok edilen ya da insanoğlunun içgüdüsü durumuna gelen 0.01 ETH fiyatında 777 elle çizilmiştir. Özellikle NFT hayvanı olan lüks ve konforlu bir gemidir. Hayvanların her biri elle çizilmiş ve klasik bir Vintage içinde giydirilmiştir. (Rusty Lakes’ten ilham alan bir takım elbise.)

Hikaye:

Herkese merhaba, benim ismim Aida ve ben çok yaşındayım. Erken çocukluğumdan beri hayvanlara deli oldum ancak evcil hayvan beslemeye yönelik bütün girişimlerim felaketle sonuçlandı. Istıraplar, hastalıklar, ölümler ve bunun sonu bile değildir. Son günlerde veterinere giden oldukça sağlıklı kedilerimden birinin nasıl bir sabah uyanmadığını size anlatmam yeterli olacaktır. (Tamamen bilmeniz için söylüyorum, bu durum onun başına gelen en karanlık şey bile değildir).

Bu nedenle, yine sevgi dolu bir evcil hayvanı kaybettikten sonra, lanetli olmam gerektiğine tamamen ikna oldum. (şaka yapmıyorum, aslında üzerimde bir lanet olabileceğini düşünüyorum). Uzun süredir başka bir evcil hayvan almayı reddettim. Hayvanları da yemeyi reddettim ve bu noktada onlara yaklaşmamaya bile çalışıyorum. Geçenlerde birlikte oynadığım komşunun kedisine ne oldu tahmin edin…

Fakat bütün bunlar olurken bile, hayvanları gerçekten seviyorum ve sıklıkla onları çiziyorum. Özellikle kafamda onlara hayat veriyorum. Her biri için de roller ve kişilikler hayal ediyorum.(Bu arada, kafamda hiçbirinin hiç öldü, bu iyimserliğimi artırmama yardımcı olmaktadır). Ben de sıkça onları küçük çıkartmalara çizerim. Daha sonra onları rastgele insanlara veririm. Bu sayede hayvanlarım onlarla birlikte yaşayabilir. Yani evet, benim hayvanlarımı sahiplenecek insanlar olmanızı istiyorum. Seninle yaşayacaklardı ve asla hastalanmayacak veya ölmeyeceklerdi. İşte gerçek hayvanlar söz konusu olduğunda, onlara iyi bakmanız, onları eşit olarak sevmeniz ve saygı duymanız dileğiyle ve tabii ki onları da yemeseniz iyi olur.

Fiyatı Nedir?

Vanishing Fops NFT projesi, 30 Temmuz 2022’de 0.01 ETH fiyatıyla basılan 777 NFT koleksiyonudur. Projenin mevcut taban fiyatı ise, 0.05 ETH olarak görülmektedir. Toplam hacmi ise şu anda 0 Ethereum olarak görülmektedir.

Vanishing Fops NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 14 adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 1 olarak görülmektedir.

Vanishing Fops NFT Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Vanishing Fops NFT projesinin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır:

Yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. Özellikle ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vanishing Fops NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!