Milkshake Friends NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Proje, Gleaming Gold ve Sparkling Diamond milkshake gibi nadir NFT’ler de dahil olmak üzere 160’ın üzerinde farklı özelliğe sahip 10.000 elle çizilen bir NFT koleksiyonudur. Milkshake Friends NFT Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Milkshake Friends NFT Nedir?

Proje, Gleaming Gold ve Sparkling Diamond milkshake gibi nadir NFT’ler de dahil olmak üzere 160’ın üzerinde farklı özelliğe sahip 10.000 elle çizilen bir NFT koleksiyonudur. Proje hikayesi ise; Bundan 20 yıl önce en iyi iki arkadaş yurt dışında gönüllü olarak çalışırken bir Milkshake ile tanışmıştır. Toplum hayatını ve onun temsil ettiği her şeyi sevdik, herkes birbirine yardım etti. Bu sayede yakın bağlar ve dostluklar kurduk. Bir gün dünyanın dört bir yanında çatışmalar sebebiyle acı çekenlerin ve özellikle de yoksulluk ve açlık içinde yaşayan çocukların hayatlarında bir fark yaratacağımıza dair birbirimize söz verdik. İşte tam bu noktada Milkshake Friends bu akılda tutuldu. Projenin başarısında pay sahibi olabilecek özel bir NFT topluluğu oluşturmak için yaratıldı.

Projenin Faydaları Neler?

Bir Milkshake Friends NFT’ye sahip olarak, P2E oyunumuzda hayati önem taşıyan $SPRINKLES Token’ları karşılığında NFT’nizi stake edilebilmektedir.

Özellikle her sahip, lezzetli Milkshake satmak için kendi Milkshake Arkadaş Salonunu işletebilecektir. Salonunuzu büyüterek, $SPRINKLES ile ödenen yeni öğelerle yükseltebilirsiniz. Bu, salonun seviyesini yükselterek kazancınızı artırmak için daha çok müşteri getirecektir.

Aynı zamanda büyüdükçe salonunuzu yönetme zorluğu artacaktır. Lezzetli Milkshake’lerinize olan talebi karşılayamazsanız, müşteri tabanınız azalacaktır.

NFT sahipleri, cüzdanların yatırım yapması için fikirler ve projeler önerebilmektedir. Daha sonra sahipler topluluğu, en çok oylananın öne alınması için önerilere oy verebilmektedir. Özellikle sahipler, doğrudan cüzdandan da ödeme yapmak için oy kullanabilmektedir. Bu yalnızca yatırımlarla sınırlı kalmayacaktır.

Fiyatı Nedir?

Milkshake Friends NFT projesi, 29 Temmuz 2022’de 0,05 ETH fiyatıyla basılan 10000 NFT’lik bir koleksiyondur. Projenin mevcut taban fiyatı ise, 0.01 ETH olarak görülmektedir. Toplam hacmi ise şu anda 0 Ethereum olarak görülmektedir.

Bu NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 44 adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 17 olarak görülmektedir.

Milkshake Friends NFT Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Milkshake Friends NFT projesinin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır:

Yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. Özellikle ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milkshake Friends NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!