Dead Habits Social Club NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dead Habits Social Club NFT projesi, ETH Blockchain’de depolanan 7777 ERC-721 benzersiz sanat eserlerinin bir NFT projesidir. Dead Habits Social Club NFT Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Dead Habits Social Club NFT Nedir?

Dead Habits Social Club NFT projesi, ETH Blockchain’de depolanan 7777 ERC-721 benzersiz sanat eserlerinin bir NFT projesidir. Bu 16 bitlik bir arcade tarzı tabanlı NFT’dir. Aynı zamanda sanatçı (Kaptan Bolo), mevcut ünlülerden farklı referanslar seçmiştir. Özellikle herkesin zevk alması ve tadını çıkarması için bir saygı koleksiyonu yaratmıştır. Her sahibin Web3 Social Club’a erişimi olmaktadır.

Ayrıca Dead Habits Social Club, Yaklaşan Küresel Liderler için benzersiz (fiziksel) bir ağ etkinliği sağlamıştır. Özellikle yeni ve iyi alışkanlıklar öğrenmek ve eski kötü alışkanlıklardan kurtulmak için canlı koçluğun olacağı ilk Web3 Social Club platformumuz mevcuttur. Proje ortakları aracılığıyla da farklı konularda çevrimiçi eğitim alabilirsiniz.

Dead Habits Social Club, NFT resmimizin sahipleri için benzersiz bir üyelik platformu sağlamaktadır. Buradaki sahiplere özel işbirliklerine, etkinliklere ve indirimlere erişim kazanacaktır. Kulüp, alışkanlıklarını değiştirmek ve iyi alışkanlıklar edinmek isteyenler için olmaktadır. Online bir Web3 platformunda birbirlerine yardım edip, çevrimiçi eğitim ve zihniyet koçluğu sağlayarak yapmaktadır. Platform bununla Metaverse topluluğuna ilk Web3 Social Club platformu olarak katılmak istemektedir.

Fiyatı Nedir?

Dead Habits Social Club projesi, 30 Temmuz 2022’de 0,08 ETH fiyatıyla basılan 7777 NFT’lik bir koleksiyondur. Projenin mevcut taban fiyatı ise, 0.052 ETH olarak görülmektedir. Toplam hacmi ise şu anda 0 Ethereum olarak görülmektedir.

Bu NFT projesinin OpenSea koleksiyondan toplam 14 adet parça dijital sanat eseri mevcuttur. OpenSea verilerine göre proje koleksiyonuna ev sahipliği yapan kişi sayısı şu anda 1 olarak görülmektedir.

Dead Habits Social Club NFT Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Şu anda bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Dead Habits Social Club NFT projesinin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır:

Yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. Özellikle ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dead Habits Social Club NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!