Lamborghini’s Epic Road Trip Drop 3 Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lamborghini’nin epik yol gezisi, 8 damlalık serinin 3.düşüşü olan “Dünya Turu” ile devam etmektedir. Özellikle indirim, Automobili Lamborghini’nin 4 dijital koleksiyondan oluşan sınırlı bir seri olarak yolculuğundan ilham alan bir dizi küratörlü NFT’yi içermektedir. Lamborghini’s Epic Road Trip Drop 3 Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

Lamborghini’s Epic Road Trip Drop 3 Nedir?

Epic Road Trip, hayranlarına, koleksiyoncularına ve kripto topluluğuna üst düzey dijital koleksiyonu toplama fırsatı verir. Ayrıca destansı bir Automobili Lamborghini yolculuğunu deneyimleme fırsatı sunmaktadır. Özellikle benzersiz bir küratörlüğünde NFT serisidir.

Proje koleksiyonu, her ay art arda 4 gün boyunca yayınlanan ve her biri sadece 24 saat satın alınabilen 4 NFT’den oluşmaktadır. Bütün temel koleksiyon NFT’leri 1.963 adetle sınırlı olacaktır. Ayrıca 4.nadir NFT 63 adet sınırlı sayıda satışa sunulacaktır. Ayrıca kampanyanın en sonunda, sadece yayınlanan bütün aylık NFT’leri edinenler özel bir NFT alacaktır.

Sadece temel seti ya da bütün seti toplayan müşteriler özel bir NFT ödülü kazanacaktır. 8 aylık kampanya süresi boyunca her ay. Bu 3 temel NFT damlasının hepsini satın alan müşteriler, son sınırlı NFT’nin bir parçasını ortaya çıkaran bir NFT Token’i alacaklardır. Ayrıca nadir NFT’nin yanında 3 temel NFT’yi de alan müşteriler, son sınırlı NFT’nin bir parçasını ortaya çıkaran bir NFT Token’i alacaktır.

Lamborghini’s Epic Nasıl Satın Alınır?

Koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, Lamborghini’s Epic Road Trip Drop 3 NFT’nin OpenSea’deki sayfasını ziyaret edebilir. Koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lamborghini’s Epic Road Trip Drop 3 Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!