Web3 geliştirici platformu Fleek, 25 milyon dolar yatırım fonu topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 geliştirici platformu Fleek, kripto odaklı risk sermayesi şirketi Polychain Capital liderliğinde gerçekleştirilen bir yatırım turunda 25 milyon dolar fon topladı. Fleek, toplanan finansmanı 2023 yılının bahar veya yaz aylarında kullanıma sunmayı planladığı merkeziyetsiz içerik ve uygulama dağıtım ağı Fleek Network’ü geliştirme çalışmalarını hızlandırmak için kullanacağına işaret etti. Protocol Labs, Arweave, Coinbase Ventures, Digital Currency Group, North Island Ventures, Distributed Global, The LAO ve Argonautic Ventures, tura katılım sağlayan yatırımcılar arasında yer aldı.  

Fleek’in kurucu CEO’su Harrison Hines, konuya ilişkin açıklamasında Web3 altyapısı sunan hizmetlerde içerik dağıtımı ve hızlandırma işlemlerinin güvenli olmadığını belirterek Fleek Network’ün bu boşluğu dolduracağını dile getirdi. 

Fleek Network, ortak bir sorunu hedef alıyor

Hines’a göre; Filecoin ve Arweave gibi birkaç merkeziyetsiz depolama ve veri protokolü olsa da bu protokollerin ortak bir sorunu bulunuyor. Söz konusu protokoller, kendilerinde depolanan ağlardaki içerikleri, verileri veya dosyaları sorgulayamıyor. Fleek Network ise bu problemi ortadan kaldırmayı hedefliyor.  

Paylaşılan bilgilere göre; içerik dağıtım ağına ihtiyaç duyan geliştiriciler ve proje ekipleri, yakın zamanda içeriklerini Fleek Network’e entegre edebilecek. Fleek ise merkeziyetsiz bir ‘node’ ağı kullanarak bu içeriklerin gelişimini hızlandıracak.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Web3 geliştirici platformu Fleek, 25 milyon dolar yatırım fonu topladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!