Elena Von Kohn Yeni Sanat Koleksiyonunu Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanatçı Elena Von Kohn, 29 Kasım’da “Dancing With Gravity” adlı yeni dijital sanat koleksiyonunu tanıttı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Elena Von Kohn’un Yeni Dijital NFT Sanat Koleksiyonu

Elena’nın yeni NFT koleksiyonu sanat dünyasında heyecan yaratıyor ve serideki son teklifler şüphesiz büyüleyici. NFT sanat koleksiyonu, orijinal tuval üzerine yağlıboya tabloların tamamen dijital bir şaheseridir. Ayrıca Elena’ya göre, onun benzersiz Figüratif Esrarengiz Sürrealizm tarzı, soyut izlenimcilik ve gerçeküstücülükten geliyor. Yine de her tuvalde çok şey ifade ederek ve birçok soru sorarak tek başına duruyor.

Von Kohn’un NFT sanat koleksiyonu, Dancing with Gravity, The Principle of Escape, Thru the Isle of Manifestation, Pieces of Eden, Age of Diversity vb. içerir. Bazı sanatseverler, Von Kohn’un koleksiyonunu dünyaya “kışkırtıcı bir mercekten” “taze bir bakış açısı” olarak nitelendirdi. Diğerleri de NFT sanat eserlerinde bir “hareket bilmecesi” olarak yankı buldu.

Sanat ve değerleme uzmanı olan Josh Levine, Von Kohn’un koleksiyonunun gidişatından memnun ve kendinden emin. Levine, yeni şaheserin NFT sanat çılgınlığını sarsacağına inanmaktadır. Bununla birlikte şunları söyledi:

“Von Kohn’un son serisi hem dinamik hem de büyüleyici. Bu, NFT Art World’ün henüz görmediği, uyumsuz bir analog.”

Sanatla ilgilenenler, OpenSea aracılığıyla beş dijital sanat eseri koleksiyonu olan Dancing with Gravity’ye erişebilirler.

Von Kohn’un Yeni Dijital Sanat Koleksiyonunu Çevreleyen Tartışmalar

Sanat dünyasında tartışmalar yaygındır ve sanatçılar baskın toplumsal yapıları yıkmaya ve dünyayı hayatı farklı görmeye zorlamaya çalışırken tarih boyunca meydana geldi. Von Kohn tanınan bir sanatçı olmasına rağmen, yeni koleksiyonu Dancing with Gravity uzmanlar tarafından övülmüştür. Aynı zamanda diğerleri parçaları fazla kışkırtıcı olarak nitelendirdi. Ancak Von Kohn ortaya çıkan tartışmaların, çalışmalarının tartışma yaratma yeteneğinin bir kanıtı olduğuna inanmaktadır. Bununla birlikte Von Kohn şunları kaydetti:

“İzleyiciye spekülatif, meditatif bir deneyim yaşatmayı hedefliyorum. Sanatçılar her zaman tartışmalara neden olmuştur. İnsanları sınırlarının ötesinde düşünmeye, toplumsal yapıları alt üst etmeye ve hayatı farklı görmeye zorlamazsak biz neyiz?”

Von Kohn’un sanatsal tarzı Cezanne, Munch, Dali ve Degas ile birlikte dahil ettiği soyut izlenimcilik ve gerçeküstücülük unsurlarını birleştiriyor. Sanatı OpenSea’ye dahil etmesi, NFT sanatının kalitesini bir dereceye kadar tamamlıyor ve koleksiyonu, NFT sanat koleksiyoncuları için ciddi kazanımlar elde etti. Bununla birlikte bir koleksiyoncu olan Markus Brody, Von Kohn’un sanat eserini övdü:

“Von Kohn’un bu tablosu, onun benzersiz tarzının harika bir örneği. Sanatçı, hem ilgi çekici hem de güzel, rüya gibi bir sahne yaratmak için harika bir iş çıkarmış. Renk ve ışık kullanımı özellikle etkili ve genel kompozisyon tek kelimeyle büyüleyici.”

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elena Von Kohn Yeni Sanat Koleksiyonunu Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!