Serum Ekibinden Projenin Geleceği Hakkında Açıklama: SRM Token’a Ne Olacak?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’da (SOL) yaygın olarak kullanılan likidite merkezi Serum’un (SRM) ekibi, projenin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

FTX ve Alameda’nın yatırımlarıyla güzel bir boğa sezonu yaşayan SRM, yaşanan iflasların ardından zorlu günler geçiriyor. Projenin resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderide, gelecekte neler olacağına dair ayrıntılara yer verildi. Yaşanan her şeye rağmen “umut var” temasında bir açıklama yapan yetkililer, projenin akıbetine dair şu ifadelerde bulundu:

Mango’dan Max liderliğindeki Serum çatallama çabası güçleniyor. Kullanıcılar ve protokoller, eski Serum kodundaki güvenlik risklerini geride bırakıp, Openbook gibi alternatif bir çatal kullanarak güvenli işlem yapabilirler.

Geçtiğimiz hafta Serum ağında hard fork kararı alınmıştı. Bu kararın sebebi FTX hack iddialarının ardından SRM ağının güvenliğinin ihlal edilmiş olabileceğine dayanıyordu. Hard fork’un ardından SRM fiyatında kayda değer bir yükseliş görülmüş ve hard fork sonrası yeni likidite havuzlarındaki hacmi tekrardan artışa geçmişti. Hard fork’un ardından SRM’nin ana ağı terk edildi ve likidite havuzları hacimsiz bırakıldı.

Hard fork olayından sonra terk edilen ana ağın en nihayetinde bu günkü gönderiler ile feshedildiği duyuruldu. Geliştirici ekip bu duruma bir çözüm ararken topluluğu da fikir paylaşımına ve yardıma çağırdı.

Tweet serisinin devamında “SRM’nin geleceği belirsiz” ifadelerine yer verildi. Bu belirsizliğin nedeni ise FTX ve Alameda enkazında kalan varlıkların ne yapılıp yapılmayacağına dair topluluğun henüz ortak bir karara varamaması olarak görülüyor. SRM ekibi, topluluk üyelerinin ve yatırımcılarının Openbook’a dahil olmaları ve geri bildirimde bulunmaları bekliyor. Bu sayede SRM’in geleceğinin ve yönetişim yapısının akıbeti için daha sağlıklı bir adım atılabilmesi planlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Serum Ekibinden Projenin Geleceği Hakkında Açıklama: SRM Token’a Ne Olacak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!