Crypto.com NFT, 500 NFT’den Oluşan Drop’u Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Crypto.com, NFT’lerini ticarileştirmek için Female Pleasure Society ile öncü bir iş birliğini duyurdu. Ortaklık, Web3 ile kadın sağlığı arasındaki bağlantıyı geliştirmeyi ve güçlendirmeyi amaçlıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Crypto.com ile Web3’te Kadınların Zevkine ve Sağlığına Değer Vermek

Kadının cinsel tatmini, medeniyet tarafından uzun süre göz ardı edilip yanlış yorumlanmıştır. Kadınların yatak odasına sınırlar koyma telkinleri, kötü cinselliklerinin ve orgazmla yaşadıkları temel eşitsizliğin sebebidir. Female Pleasure Society’nin amacı, bu kısıtlamayı eninde sonunda ortadan kaldırmaktır. Ayrıca cinsel zevk ve tayin hakkına, kadının cinsel özgürlüğünün “G noktaları” olarak atıfta bulunurlar.

Web3’te kadın sağlığını tanıtan Female Pleasure Society sayesinde daha fazla kadının blok zincir hareketine katılmasına izin veriliyor. Bununla birlikte The Genesis NFT Koleksiyonu olarak bilinen 4960 kadın karakterden oluşan küçük bir koleksiyon, kadınları onların cinsel ve finansal bağımsızlıklarını desteklemek için Ethereum blok zincirinde ERC-721 tokenleri olarak tutulmaktadır.

Crypto.com x Female Pleasure Society

Kullanıcılar, Female Pleasure Society NFT’leri aracılığıyla ücretsiz yaratıcı, bilimsel olarak desteklenen öğeler, oylama ayrıcalıkları ve diğer cömert, uzun vadeli avantajlar gibi üyelere özel avantajlara benzersiz erişime sahip olacak. Female Pleasure Society CEO’su Vanessa Schäfer’e drop ilgili olarak başvuruda, sevincini dile getirdi. Ayrıca kadınlara NFT pazarına daha kolay geçiş ve şans vermek için NFT’leri kullanmayı umduklarını belirtti:

“NFT’ler aracılığıyla topluluğumuza yakından bağlıyız, kısa kanallar aracılığıyla sahiplerin düşüncelerini alabilir, böylece kadın sağlığını ve özgürlüğünü bir sonraki seviyeye taşımak için kadınların gereksinimlerine en uygun şekilde uyan daha iyi ürünler üretebiliriz.”

Blok Zinciri Kraliçeleri

Web3 teknolojisi kapsayıcılığı teşvik ettiği için defalarca övülmektedir. Ancak kripto alanında cinsiyet engelleri hala belirgin bir şekilde vardır. Bir anket, kripto para projesi kurucularının %5’inden azının ve kripto para fonu ortaklarının %10’dan azının kadın olduğunu ortaya çıkardı. Ticaret platformu Gemini’den alınan veriler, ABD’deki kripto para birimi sahiplerinin yalnızca %26’sının kadın olduğunu gösterdi.

Blok zinciri teknolojisi, insanların yaşama ve iş yapma şeklini nasıl değiştireceğine ilişkin vaatlerini yerine getiremez. Kadın Girişimcilik Günü Organizasyonu’na göre, kripto para kadınların güçlenmesini teşvik etmek için ideal araç olabilir.

WEDO, Kadınların Kripto Kürede Gezinmesine Yardımcı Oluyor

WEDO’nun kurucusu Wendy-Diamond, kripto para birimleriyle ilk kez 2014 yılında “BitcoinLady of Botswana” olarak da bilinen Alakanani Itireleng ile tanıştığında haberdar oldu. Ayrıca halkına kripto para birimlerinden nasıl kar elde edecekleri konusunda talimat vermek için ülkenin SatoshiCenter’ını kurmaktan sorumludur.

WEDO dünya çapındaki kadınları, kripto para birimi varlıklarının banka hesabı olmayan bireyleri yükseltmek için tam potansiyelini fark ettikten sonra kripto ekonomisine katılmaya ve bundan yararlanmaya teşvik ediyor. Taliban yönetimindeki Afganistan’daki en son girişimlerinden biri, çalışmalarının bir örneğidir.

WEDO Afganistan’daki kadınlara ve ailelerine, Stacks Foundation ile birlikte katı açıklık getirdi. Ayrıca hesap verebilirlik kriterlerine bağlı kalarak katkı sağlamak için yardım programı geliştirdi. Program, onlara nakit rahatlığı sağlamanın yanı sıra, onları kripto para birimlerine maruz bırakmaya da çalıştı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Crypto.com NFT, 500 NFT’den Oluşan Drop’u Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!