The Lord of the Rings Web3 Movie Experience NFTs by Warner Bros. and Eluvio Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Projede Warner Bros. Home Entertainment, WB Movieverse isimli oyunların lansmanıyla ikonik seriyi değiştirilemez alana getirmektedir. The Lord of the Rings Web3 Movie Experience NFTs by Warner Bros. and Eluvio Nedir? adlı konu başlığımızı NFXHaber olarak bu makalemizde cevap vereceğiz.

The Lord of the Rings Web3 Movie Experience NFTs by Warner Bros. and Eluvio Nedir?

Projede Warner Bros. Home Entertainment, WB Movieverse isimli oyunların lansmanıyla ikonik seriyi değiştirilemez alana getirmektedir. Sürümün bir parçası olarak, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Web3 Film Deneyimi NFT’leri Blockchain’e erişecektir. Özellikle eirişim, Blockchain ağı Eluvio’le uzun vadeli ortaklığın bir sonucu olarak ortaya çıkmaktadır. Ayrıca gelecek NFT film yayınları serisinin ilkidir. Buradaki ana fikir, hayranların amiral gemisi filmi bir multimedya NFT olarak satın almalarına izin vermektir.

Böylelikle 21 Ekim’den itibaren Lord serisi: The Fellowship of the Ring multimedya NFT’leri film ve Web3 meraklılarına satışa çıkmaktadır. Koleksiyondaki bütün Token’lar, 10K Mystery Edition ve 999 Epic Edition NFT’leri etrafında bölünmüştür. Ayrıca her biri, The Fellowship of the Ring filminin eksiksiz 4K UHD genişletilen sürümünü, temalı resim galerileri, AR koleksiyonları ve daha fazlası etrafında tematik etkileşimli gezinmeyi içermektedir. 

Faydaları Neler?

Böylece, Mystery Edition Token’ları, madencileri destanın üç konumuna götürecektir. Bunlar: Shire, Rivendell ve Mines of Moria. Her bir NFT, 30$’lık sabit bir fiyatla satılacaktır. Kullanıcılarına aşağıdakiler dahil olmak üzere harika bir fayda sağlayacaktır:

4K UHD’de tam uzunlukta uzun metrajlı film Extended Edition,

8 saatten fazla benzersiz özellik ve yorum,

Konum temalı resim galerileri,

Konumdan ilham alan AR Token’i.

Avantajları Neler?

999 Epic Edition Ultra Nadir varlıkları, WBHE tarafından hiç görülmeyen bir Web3 Film Deneyimi sunar. Ayrıca aynı üç konumu ve yardımcı programları ve bonus resim galerilerini göstermektedir. Epic Edition NFT’leri her biri 100 ABD Doları olarak fiyatlandırılacaktır. Şirket, kredi kartı ya da kripto kullanıp olağanüstü Token’lar satın alabilen Blockchain olmayan hayranlara Web3’e en problemsiz girişi sunmaktadır. Bunun için sadece bir e-posta adresi verip veya MetaMask’la giriş yaparak bir Eluvio medya cüzdanı oluşturabilirsiniz.

Özellikle WBHE gibi video akışı devleri, Yüzüklerin Efendisi gibi amiral gemisi serilerini Web3’e getirirken, bu sürükleyici film deneyimlerinin yakında uzaydaki diğer büyük şirketlere ana akım, dinamik model durumuna gelebileceği anlamındadır. Ayrıca Michelle Munson’a göre, Blockchain’de depolanan IP ile benzersiz bir protokol ve içerik ağı geliştirdiler. Yeni model, bilinen ve sevilen NFT IP’leri tarafından sağlanan doğrudan kaynaktan bir deneyim sunar. Bir dizi gizli avantaj, dinamik hikaye ve yardımcı program aracılığıyla içerikle daha kapsamlı, kişiselleştirilen etkileşimler sağlamaktadır.

The Lord of the Rings Nasıl Satın Alınır?

Koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, The Lord of the Rings NFT’nin OpenSea’deki sayfasını ziyaret edebilir. Fakat koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların yapmaları gereken birkaç işlem bulunmaktadır.

Bu NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, öncelikle MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olması gerekmektedir. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım-satım yapmak için kullanılması gereken cüzdanlardan biridir. Özellikle cüzdan sahibi olunduktan sonra kişiler, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalıdır. Daha sonra bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarılmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimi olmaktadır. Alınan ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcılar son adım olarak dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Kullanıcı bağlantı kurduktan sonra, dilediği NFT’yi seçip, satın alma işlemlerini gerçekleştirilebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
The Lord of the Rings Web3 Movie Experience NFTs by Warner Bros. and Eluvio Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!