Polkadot Tabanlı t3rn’e 6,5 Milyon Dolar Yatırım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polkadot tabanlı protokollerden t3rn, düzenlediği yatırım turu sayesinde 6,5 milyon dolar fonlama aldı.

t3rn, 2020 yılında Polkadot’un altyapısını kullanarak blockchainler arası işlem yapmayı kolaylaştıran hizmetler sunmaya başladı.

t3rn tarafından yapılan açıklamaya göre protokole fon desteği sağlayan isimler arasında Polychain Capital, Huobi Ventures, Figment Capital, Blockchange Ventures, Lemniscap gibi isimler yer alıyor.

Günümüzde parachain olarak geliştirme aşamasında olan t3rn’in yakın gelecekte mainnette de kullanıma sunulması bekleniyor.

Proje yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre t3rn, Ethereum Virtual Machine, Solidity ve Ink gibi diller için destek sağlıyor olacak.

t3rn’in CSO’su Jacob Kowalewski’nin açıklamalarına göre protokolün önümüzdeki yılın ilk çeyreği içerisinde kullanıma hazır hale gelmesi planlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot Tabanlı t3rn’e 6,5 Milyon Dolar Yatırım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!