Intercontinental, Yeni NFT’leri Piyasaya Sürüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

InterContinental Hotels & Resorts IHG’nin de dahil olduğu Luxury & Lifestyle Collection Hotels & Resorts, İngiliz modern sanatçı Claire Luxton ile ortaklaşa oluşturulan 10 benzersiz NFT’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

STR ve Turizm Ekonomisinden ADR, RevPAR Tahminleri Onaylandı

Her ikisi için de ortak bir ilk olan her NFT, uluslararası seyahatin güzelliğinden etkilenmektedir. Ayrıca markanın tarihini ve uzaklara yayılan bölgelerini tasvir etmek için sanatçının flora ve faunasını kullanır. STR ve Tourism Economics, bu yıl için ABD otel tahminlerinde yaptıkları son değişikliklerde, ADR ve RevPAR için önceki tahminlerini korurken ADR’yi biraz düşürdü. Nominal bazda, RevPAR bu yıl tamamen iyileşmek için hala programa uygundur. Ancak enflasyon düşünüldüğünde bu toparlanma 2025’te gerçekleşecek.

Doluluk, yenilenen projeksiyonda yüzde bir puandan daha az azaldı. Yüksek işsizlik oranları ve sözleşmeli çalışanlara yönelik harcamalar artmıştır. Dolayısıyla bu, mevcut oda bazında maliyetlerin 2019 seviyelerinin üzerine çıkmasına neden olmaktadır. Bununla birlikte iş gücü zorluklarıyla ilgili endişeler artmaktadır.

Oxford Economics’e göre 2023’ün ilk yarısı, yükselen faiz oranları ve enflasyon tarafından kısıtlanan tüketici harcamaları ve işletme yatırımlarıyla birlikte hafif bir durgunluk görecek. Ekonomideki ivme eksikliği, seyahatteki toparlanmayı sınırlayacaktır. Yine de kurumsal seyahatin yeniden canlanması ve eğlence amaçlı seyahate yapılan vurgunun devam etmesi, önümüzdeki yıl konaklama talebindeki büyümeyi sürdürecektir.

InterContinental Tarafından NFT’lerin Lansmanı

InterContinental Hotels & Resorts, İngiliz çağdaş sanatçı Claire Luxton ile ortaklaşa on benzersiz NFT tanıttı. Hem marka hem de sanatçı için bir ilk olan her NFT, dünya çapındaki seyahatlerden ilham alarak InterContinental Hotels’in tarihini ve konumlarını tasvir etmek için Luxton’ın sanatına özgü doğal unsurları kullanır.

Luxton’ın on benzersiz sanat eserinden birini içeren bir NFT’ye sahip olmak, InterContinental Ambassador statüsü ve 2023’te açılması planlanan yepyeni InterContinental Rome Ambasciatori Palace’da bir gecelik konaklama on NFT’ye dahildir. Her NFT aynı zamanda değerini çizimin ötesinde artıran nadir bir yardımcı programdan oluşur.

IHG One Rewards üyeleri önce birkaç NFT’ye erişim elde edecektir. Bunları daha fazla aktivasyon takip edecektir. Tüm NFT ticaret haklarına erişim, NFT’nin kalıcı mülkiyeti ile mümkün olur. Bu, InterContinental’in Luxton ile olan iş birliğine üçüncü katkısı olacak.

Flynn ve Värde 89 Otelin %80 Hissesini Satın Aldı

89 seçkin hizmet ve uzun süreli konaklama otelindeki %80 ortak girişim yatırımı, California’dan Flynn Properties ve Minnesota’dan Värde Partners tarafından belirtilen toplam işletme değeri 1,1 milyar ABD doları karşılığında satın alındı. Highgate ve Cerberus Capital Management şirketleri ise otelleri sattı.

Portföy, 24 Hilton oteli, dört Radisson oteli, iki IHG oteli ve bir Choice otelinden oluşmaktadır. Ayrıca toplam 58 Marriott oteli vardır. Highgate, ortak girişim adına mülkleri yönetmeye devam ederken, satıcılar işlemde %20 hisseye sahip olacak. Pazarlama ile, Flynn artık sınırlı hizmetlere sahip 115 mülke sahiptir. 2021’de olan ortaklığın ardından bu, Flynn ve Värde’nin ikinci ortak girişimidir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Intercontinental, Yeni NFT’leri Piyasaya Sürüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!