Coachella NFT Sahipleri Kripto Çöküşünden Etkilenebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en çok beklenen müzik festivallerinden biri olan Coachella festivalinin özel NFT koleksiyonlarının sahipleri, FTX’in çöküşünün onları eli boş bırakabileceğinden korkuyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Coachella NFT Pazarı

Bu yılın başında, Coachella müzik festivali kendi NFT Pazar Yerini açarak müzik hayranlarına, sahiplerine özel ödüller veren bir NFT koleksiyonunu satın alma fırsatı verdi. Ödüller arasında festival alanından unutulmaz anlar, 10 ömür boyu festival bileti sunan bir Coachella Anahtar Koleksiyonu, sahibine iki ömür boyu festival bileti sağlayan bir Sonsuz anahtar, 500 $ yiyecek ve içecek, festivale gidiş-dönüş özel ulaşım, bir yemek yer alıyor. Ayrıca Rose Garden’da profesyonel bir şef tarafından hazırlanan yemek, özel partilere davetler bulunmaktadır.

Bu koleksiyonun son parçası 270.000$’a satıldı ama koleksiyonun tamamı neredeyse 1.5 milyon$’a ulaşmıştır. Ancak NFT pazarı, FTX ile bir ortaklık yoluyla Solana blok zincirinde inşa edilmiştir. NFT sahipleri, dijital koleksiyonlarını almak için FTX ekibine ulaşamamaktadır.

Coachella her yıl binlerce müzik hayranını Kaliforniya çölüne getirerek dünyanın en büyük ve en çok beklenen müzik festivallerinden biri haline getiriyor. Festival, artan bilet fiyatlarına ve son dakika kadro değişikliklerine, birinci sınıf müzikal etkinliklerine rağmen dünyanın dört bir yanından hayranları çekmeye devam ediyor. 2022 baskısında, Harry Styles, The Weeknd ve Billie Eilish’in festivalin ana sahnesine çıktığı görülmüştür.

FTX İflası

SBF, ABD senatörleri, kongre üyeleri ve hatta SEC’in harika çocuğuydu. Hızla yükselen ve piyasa hacmine göre üçüncü en büyük merkezi borsa haline gelen FTX’ti. FTX’in yatırım kolu olan Alameda Research’ün mali kayıtları ifşa edilmiştir. Bununla birlikte varlıklarının çoğunun likit olmayan FTT’de tutulduğunu gösterdikten sonra, SBF’nin imparatorluğu hızla çöktü. Grup o zamandan beri kısa bir süre sonra ABD’de 11. bölüm uyarınca iflas başvurusunda bulunmuştur.

FTX’in çöküşü, tüm kripto endüstrisi boyunca bir şok dalgası göndererek binlerce insanı cüzdanlarından varlıklarına erişemez ve çekemez hale getirdi. Ayrıca yaklaşık 10 milyar dolar olması beklenen bir boşluk bıraktı. Coachella’dan bir temsilcinin Discord grubunda yazışmaları ortaya çıktı. Bununla birlikte Coachella NFT’lerinin sahiplerinin artık FTX’in iflas davasında mahkemeye gönderdiği alacaklılar listesinde olması beklenmektedir:

“Birçoğunuz gibi biz de son birkaç gündür internette bu haberlere bakıyoruz ve sonuçtan dehşete düşüyoruz. Şu anda FTX ekibiyle herhangi bir iletişim hattımız yok. Erişebildiğimiz araçlara dayalı bir çözüm bulmak için dahili bir ekip oluşturduk. Önceliğimiz, Coachella NFT’lerini şu anda devre dışı görünen FTX’ten uzaklaştırmak.”

FTX alacaklıları iflas davasında bulunmalarının yanı sıra, FTX’i tanıtan ünlülerle şirketler hakkında toplu dava açtı. Dava edilen şirketlerden biri, FTX’i hileli bir şekilde tanıttığı kabul edilen Golden State Warriors’dır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coachella NFT Sahipleri Kripto Çöküşünden Etkilenebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!