Bybit’ten Zorlu Piyasa Koşullarında Müşterilerine 100 Milyon Dolarlık Destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Bybit, zorlu piyasa koşullarında kurumsal müşterilerini desteklemek adına 100 milyon dolarlık bir fon oluşturduğunu açıkladı.

Coindesk’in haberine göre şirket 24 Kasım tarihinde yaptığı açıklamada, kripto para endüstrisinin içerisinde bulunduğu bu zorlu durumda platformda halihazırda hizmet veren veya yeni katılan piyasa yapıcıların yanı sıra özel hesap yöneticilerine de 10 milyon dolara kadar fon teklif edeceğini açıkladı. Şirketin toplam yardım fonunun ise 100 milyon dolar olduğu bildirildi.

Bybit CEO’su ve kurucu ortağı Ben Zhou yaptığı açıklamada, tüm hissedarlarla bu işin içinde birlikte olduğunu ve hep birlikte piyasayı eski günlerine kavuşturabileceklerini belirtti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao’da Bloomberg’e verdiği bir röportajda endüstri için bir kurtarma fonu yaratacaklarını ve 2023’ten önce bu fonun devreye gireceğini ifade etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bybit’ten Zorlu Piyasa Koşullarında Müşterilerine 100 Milyon Dolarlık Destek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!