Bu Metriğe Göre Ethereum’da Ralli Bekleniyor: 2020 Yılında da Görülmüştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu Santiment, son haftalarda gerçekleşen Ethereum (ETH) alımlarını 2020 yılındaki alımlara benzetti ve bunun bir yükselişi tetikleyebileceğine işaret etti.

Santiment tarafından paylaşılan verilere göre son haftalarda yaşanan balina hareketleri 2020 yılında yaşananlara benziyor ve bu hareketler ciddi bir Ethereum yükselişini tetikleyebilir.

Verilere göre elinde 100 ila 100.000 ETH bulunduran, “köpek balığı” ve “balina” olarak adlandırılan hesaplar sadece son üç hafta içerisinde Ethereum arzının %1,9’unu satın aldı. On-chain analizine göre 21 Kasım tarihi bu yıl içerisinde en yoğun miktarda ETH alınan gün oldu. Farklı farklı balinalar, toplamda bir milyar dolardan fazla harcayarak cüzdanlarına 947.940 ETH adet ekledi.

Veriler ışığında daha önce buna benzer bir alım 2020 yılının sonbaharında görüşmüştü ve arından %50 civarında bir yükseliş yaşanmıştı. Ardından Ethererum ve onunla beraber tüm kripto para piyasası, aylarca süren bir boğa sezonuna girmişti. Eğer ki tarih tekerrür etme eğilimindeyse, 2023’ün başlarında ETH fiyatın da benzer bir yükseliş görülebilir.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı esnada Ethereum, son 24 saatlik periyotta %2 yükseliş ile 1.197 dolardan piyasalarda işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Metriğe Göre Ethereum’da Ralli Bekleniyor: 2020 Yılında da Görülmüştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!