Bitcoin fiyatı 12 bin doları hedefliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir trader, 12 bin dolarlık BTC fiyat hedefini güçlendirirken Bitcoin (BTC) ise 24 Kasım Wall Street açılışında kararsız kaldı.

BTC/USD 1 saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

BTC fiyat hedefi 12.000-14.000 dolar

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’den alınan verilere göre piyasada ürkütücü bir sakinlik devam ederken BTC/USD de BTC/USD 16.500 dolar etrafında geziniyor.

Popüler yorumcu Il Capo of Crypto, düşüşün yeniden başlamasının an meselesi olduğunu öne sürdü. Hem yüksek (HTF), hem de düşük zaman dilimlerinde (LTF) tablo kasvetli görünüyordu.

Popüler yorumcu gün içinde paylaştığı tweet’te:

“12.000-14.000 dolar seviyeleri, yerel dip oluşumu için ana hedef olmaya devam ediyor.”

BTC/USD açıklamalı grafik. Kaynak: Il Capo of Crypto/ Twitter

Cointelegraph’ın bildirdiği gibi BTC fiyatı hakkında yapılan tahminlerin bir kısmı, 14 bin doların altında bir ayı piyasası dibi çağrısı yapmaya devam ediyor.

Bu arada Il Capo of Crypto’ya yanıt veren bir diğer analist Gert van Lagen ise bir yükseliş işareti olarak 18.100 dolardan potansiyel bir yukarı yönlü direnç/destek dönüşü sundu.

GBTC hâlâ gündemde

Kripto ortamında, Digital Currency Group (DCG)’nin yan kuruluşu Grayscale ve Grayscale Bitcoin Trust (GBTC)’nin kaderi önemli bir tartışma konusu olmaya devam etti.

İlginizi Çekebilir: ARK Invest, son düzeltmede GBTC ve Coinbase rezervini büyüttü

Bloomberg Intelligence borsa yatırım fonu (ETF) analisti James Seyffart paylaştığı özel bir Twitter ileti dizisinde, mevcut piyasa koşullarına rağmen 10,5 milyar dolarlık GBTC’nin gönüllü tasfiyesinin olası olmadığını söyledi.

Fonun Bitcoin spot fiyatına yaptığı indirimden duyduğu hayal kırıklığını kabul eden Seyffart, mevcut malzeme göz önüne alındığında, Coinbase aracılığıyla talep ettiği BTC’yi elinde tutma ihtimalinin yüzde 99,9 olduğu sonucuna vardı.

Coinglass izleme kaynağından alınan verilere göre GBTC spot fiyat indirimi 24 Kasım itibarıyla yüzde 39,2 oldu.

GBTC, BTC/USD ve varlıklar grafiği. Kaynak: Coinglass

Cointelegraph, bu sayfadaki hiçbir içeriği veya ürünü onaylamamaktadır. Size elde edebileceğimiz tüm önemli bilgileri sağlamayı amaçlamakla birlikte, okuyucular şirketle ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalı ve kararlarının tüm sorumluluğunu taşımalıdır. Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak kabul edilemez.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin fiyatı 12 bin doları hedefliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!