Binance, kripto kurtarma fonu için 1 milyar dolar ayırmayı hedefliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, önerilen bir kurtarma fonu için 1 milyar dolar ayırmayı planlarken, borsa CEO’su ise Amerika Birleşik Devletleri merkezli işletmesinin, iflas etmiş kripto para kredi firması Voyager’ın varlıkları için yeni bir teklif verme niyetini açıkladı.

24 Kasım’da BloombergTV’ye konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto para birimi ekosistemi için oldukça çalkantılı olan geçtiğimiz ay boyunca gündemdeki bir dizi konuya değindi.

Bu konuların başında Binance’in önerdiği ve finansal sıkıntı içindeki gelecek vaat eden projelere destek sağlamayı amaçlayan sektör kurtarma fonu vardı. Borsanın kurucusu, FTX’in sıkıntılı çöküşünün ardından bu fikri ortaya attı.

İlginizi Çekebilir: CZ, şirketin kurtarma fonu için Abu Dabi yatırımcılarıyla görüştüğü haberini yalanladı

Zhao, fonun ayrıntılarının borsanın blogunda önümüzdeki günlerde yayımlanacağını söyledi:

“Fonun gidişatı konusunda, sanırım farklı sektör oyuncularının istedikleri gibi katkıda bulunacağı rahat bir yaklaşımla ilerliyoruz.”

Binance CEO’suna göre fon herkes tarafından görülebilecek ve katkıda bulunanlar merkezi, şeffaf bir blokzinciri adresine fon gönderecek. Zhao ayrıca, sektörün toparlanmasını beklediği altı aylık bir yol haritası sunarken, fonun 2022 sonundan önce faaliyete geçmesinin beklendiğini de belirtti.

Rapor ayrıca Binance.US’nin, iflas eden Voyager Digital’e ait varlıklar için yeni bir teklifle ilgilendiğini de belirtti. Şirket, Mayıs 2022’deki Terra çöküşünün ardından batmak üzere olan bir avuç firmadan biriydi.

Binance CEO’su, borsanın FTX’e ait bazı varlıklara veya işletmelere ikinci kez bakmayı değerlendireceğini de söyledi. Binance, FTX’in Kasım 2022’deki çöküşünden önce Sam Bankman-Fried’in borsasını satın almak için bir anlaşma yapmayı değerlendirmişti.

Zhao, FTX’in bir dizi projeye yatırım yaptığını, bunlardan bazılarının kurtarılabilir olabileceğini ve uygun olduklarında ilgi çekebileceğini söyledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, kripto kurtarma fonu için 1 milyar dolar ayırmayı hedefliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!