Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu: FTX varlıkları için en doğru kararı verdik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu (SCB), FTX’e yönelik devam eden hack girişimlerinin FTX’in dijital varlıklarını “güvence altına almak” için doğru kararı verdiğini kanıtladığını söyledi.

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu, FTX’in dijital varlıkları üzerinde devam eden “hackleme girişimlerinin”, 12 Kasım’da borsanın varlıklarının kontrolünü ele geçirmek için doğru çağrıyı yaptıklarını kanıtladığını söyledi.

FTX’in 11 Kasım’da iflas başvurusunda bulunduğu gün kripto topluluğu FTX ile ilişkili cüzdanlarda yaklaşık 266,3 milyon dolar değerinde çıkış olduğuna dair blokzinciri üzerinde transfer işaretlemeleri yapıldı. Para çıkışlarının 12 Kasım’da 650 milyon doların üzerinde olduğu görüldü.

Komisyon ayrıca, “dijital varlıkların doğası” ve “bilgisayar korsanlığı ve uzlaşma ile ilgili riskler” nedeniyle yüksek mahkemeden tüm dijital varlıkların FTX’ten “korunması” için komisyona devredilmesi kapsayan bir emir istediğini açıkladı.

FTX Digital Markets’ın (FDM) tüm dijital varlıklarının 12 Kasım günü devlet kontrolünde bulunan bir dijital cüzdana aktarılmasını emrettiğini söyleyen SCB, 17 Kasım’da yaptığı son açıklamada, yüksek mahkeme kararının yetkisi altında hareket eden bir düzenleyici olarak yetkisini kullandığını ve varlıkları “saklanmak üzere komisyon tarafından kontrol edilen bir dijital cüzdana” taşıdığını söylenmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu: FTX varlıkları için en doğru kararı verdik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!