Yeni Pepsi Black NFT Koleksiyonu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük içecek şirketlerinden Pepsi, Hindistan’daki müşterileri için Pepsi Black NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Pepsi Müşterileri için Ücretsiz Pepsi Black NFT’leri

Yeni NFT koleksiyonu, kendini ifade etmeye değer veren ve güçlü bir teknoloji temeline sahip genç nesle saygı duruşunda bulunmaktadır. Pepsi Black NFT serisi, illüstratör Timea Balo ile özel iş birliği içinde PepsiCo Hindistan tasarım ekibi tarafından tasarlanmıştır. Ayrıca markanın yenilik, ifade ve gelişim ilkelerine dayanmaktadır.

Yakında, Pepsi tarafından Polygon ağında üretilen 20 NFT piyasaya sürülecektir. Koleksiyonluk NFT’ler, markanın tutku noktalarından ilham alan ikonik Pepsi BlackTM “Zero” grafiğindeki değişikliklere odaklanır.

Amaç, sürdürülebilirlik, ritim, hareket, yaratıcılık, sanat, ileri görüşlü bir sosyal medya ortamı ve oyunlaştırma gibi dokunaklı kavramları yansıtmak. “Pepsi Black Zero Sugar” koleksiyonu, NFT’ler için en büyük Web3 pazarı olan OpenSea’de satışa sunulacaktır.

NFT düşüşü, her temanın üç varyasyonunu ve müzikten ilham alan dört varyasyonu içerecek. Ayrıca Hindistan sosyal paylaşım sitesi Moj’da düzenlenen “#PepsiBlackeffect” yarışmasının kazananları NFT’leri alacaklar. İlk Pepsi Black NFT’leri kazanma şansı için tüketiciler, orijinal Pepsi Black lensi kullanarak yarışmaya katılabilirler. Ayrıca kendilerini rahatlamış halde gösteren fotoğraflarını paylaşabilirler.

PepsiCo Hindistan’ın kategori yöneticisi Saumya Rathor, Pepsi’nin hem küresel hem de Hindistan’da her zaman kültürel ilerlemelerin ön saflarında yer aldığını söyledi. Şirket, ürünlerini ve iletişimini gençlerin değişen ihtiyaçlarına uyarlamaya çalışmaktadır. Bu inanç, Hintli tüketiciler için NFT pazarına girmesiyle daha da doğrulanmıştır.

Şirketin Amacı

Pepsi Black Zero Sugar NFT koleksiyonu, dans, moda, video oyunları, müzik, sosyal medya ve çevre gibi günümüz gençliğinin ilgi alanlarından ilham alarak Pepsi Black dünyasını insanlaştıracak ve hayata geçirecek. Bununla birlikte PepsiCo Hindistan’ın tasarım direktörü Tanu Sinha da konu hakkında konuştu. Pepsi’nin yıllar içinde müzik, dans, sanat ve çevre gibi popüler kültür ve eğlenceyi iletişim stratejisiyle yakından ilişkilendirdiğini söyledi.

Bu nedenle, dijital olarak daha bilinçli ve sosyal medyadan anlayan bir toplumun ortaya çıkmıştır. Beraberinde Pepsi’nin tasarım stratejisi de zaman içinde önemli bir değişim geçirdi. Ayrıca genç nesle hitap etmek ve Pepsi’nin inovasyonu destekleme hedefine ulaşmak için şirket, tasarım hassasiyetlerini artırdı.

Bununla birlikte koleksiyon, Moj platformunda ilgi çekici bir meydan okuma (#PepsiBlackeffect) aracılığıyla dağıtılacaktır. Pepsi, sosyal medyayı kullanarak daha genç kitleleri hedefleyebilir ve aynı anda herkese katılma şansı verebilir.

Salman Khan, Pepsico Hindistan için Yeni Bir Reklam Kampanyasında

Ünlü bir Hintli film yıldızı olan Salman Khan, Pepsico India’nın son televizyon reklamında rol aldı. Ayrıca reklam kampanyası, gençleri artık daha serinletici bir deneyim sunan Pepsi içeceğini denemeye teşvik ediyor.

Şirkete göre, yeni TV reklamını tanıtmak için 360 derecelik bir kampanya kullanılacaktır. Bununla birlikte markanın gelişmekte olan Hindistan pazarındaki erişiminden yararlanılacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yeni Pepsi Black NFT Koleksiyonu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!