Piyasa Analiz: Bitcoin Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Ethereum 1,1 Bin Dolara Düştü!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin bir noktada birkaç gün durduktan sonra, daha da kötüye gitti ve haftalık en düşük seviye olan 16.000 doların altına düştü.

Neredeyse tüm dijital varlıklar yeniden derin kırmızı olduğundan, kripto piyasası değeri 800 milyar doların altına düştü.

ETH on gün içinde ilk kez 1.100 doların altına düştüğü için alternatif paralar daha iyi durumda değil.

Bitcoin Daha da Düşüşte

FTX çöküşünün neden olduğu önceki haftaki hareketliliğin ardından, Bitcoin durağanlaşarak ve birkaç gün boyunca 17.000 dolar civarında kaldı.

Cuma günkü son reddin ardından, BTC iki gün boyunca durgun kaldı ve 16.600 dolar civarında işlem gördü. Ancak son 24 saatte ayılar piyasanın kontrolünü bir kez daha ele geçirince manzara değişti.

Birincil kripto para birimini güneye ittiler ve bir haftadan uzun süredir ilk kez 16.000 doların altına düştüler. Şu an itibariyle, varlık tekrar bu çizgide işlem görüyor, ancak piyasa değeri acı verici bir şekilde 300 milyar doların altına düşmek üzere. Tek umut ışığı, çoğu altcoin daha da fazla kan kaybederken, BTC’nin pazar hakimiyetinin biraz artarak %38,7’ye çıkmasıdır.

En son fiyat düşüşleri, önceki ayı piyasası döngülerini taklit etmesi durumunda kripto para biriminin 9.500 dolara kadar düşebileceğine dair uyarıların ortasında geldi.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin haftanın en düşük seviyesine düşerken, ethereum 1,1 bin dolara düştü! 3

Altcoinler de Tükeniyor

Yukarıda belirtildiği gibi, alternatif paralar bugün Bitcoin’den bile daha kötü durumda. Olumsuz eğilime, Bahamalar’ın menkul kıymetler düzenleyicisi olabilecek FTX kaçakçısının fonları taşımaya başladığına dair raporların ardından şu an itibariyle 1.200 dolardan yaklaşık 1.100 dolara düşen Ethereum öncülük ediyor.

Binance Coin son 24 saatte %5 düştü ve 260 doların altında mücadele ediyor. Ripple, Cardano, Dogecoin, Polygon, Polkadot ve Shiba Inu da %9’a varan kayıplarla kırmızıda.

Algorand, CHZ ve NEAR gibi bazı altcoinlerin çift haneli damping yapmasıyla, tüm kripto varlıkların kümülatif piyasa değerinin 800 milyar doların altına düşmesi şaşırtıcı değil. Bu, metriğe göre günlük 40 milyar doların üzerinde para harcandığı anlamına geliyor.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin haftanın en düşük seviyesine düşerken, ethereum 1,1 bin dolara düştü! 4

Piyasa Analiz: Bitcoin Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Ethereum 1,1 Bin Dolara Düştü!
Amerikalı Milyarder Bitcoin’in 250 Bin Dolara Yükseleceğine İnanıyor, Peki Neden?
ABD’deki Kripto Pazarı Destekçisi Olan Banka Silvergate’e Neler Oluyor?
Bitcoin, Bu Ay İçerisindeki En Düşük İşlem Hacmi Gününde 17 Bin Doların Altında Seyrediyor!
Cardano (ADA) Fiyat Tahmini 2025-2030: ADA’da Uzun Süredir Devam Eden Bir Fikir Ne Kadar İyi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Piyasa Analiz: Bitcoin Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Ethereum 1,1 Bin Dolara Düştü! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Ethereum 1,1 Bin Dolara Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!