Cardano (ADA) Fiyat Tahmini 2025-2030: ADA’da Uzun Süredir Devam Eden Bir Fikir Ne Kadar İyi?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

FTX bölümüyle ilgili bir haftalık haberlerin ardından, Cardano’nun (ADA) fiyatı olumlu bir kırılmanın eşiğinde görünüyordu. Piyasadaki en büyük dokuzuncu kripto para birimi düşüşler yaşadı ve yaklaşık 0,31 dolarlık daha düşük fiyatları test etti. Alıcılar fiyatı birkaç gün sabit tutabilirse, muhtemelen 0,4400 dolara bir toparlanma şekillenmeye başlayacak.

Cardano’dan Charles Hoskinson, ekosistemin gelişimi hakkında endişelerini dile getirmeye devam eden eleştirmenleri bir kez daha hedef aldı. Blok zincirinin yaratıcısı ve bakımı ve geliştirilmesinden sorumlu şirket olan Input-Output Hong Kong’un CEO’su, kendisini yerine getirilmemiş sözler vermekle eleştiren bir tweet’e yanıt verdi.

Akran değerlendirmesinden geçen akademik araştırmalarda bir temele sahip olan ADA, güçlü bir topluluk haline geldi. Tanınmış bir kripto para birimi olan ADA, ekibin hedeflerinin ve kurduğu güçlü teknik temelin bir sonucudur.

Bununla birlikte, diğer iyi bilinen kripto para birimlerinin ve tokenlerin çoğunun aksine, Cardano’nun (ADA) bu yılki ortalama değeri, 2021 yazında 1 $ olan en düşük noktasındaki maliyetinden daha düşüktü.

ADA’nIn fiyatı, Non-Fungible Token (NFT) piyasasının güçlü performansının bir sonucu olarak yükseldi. OpencNFT tarafından edinilen istatistiklere göre, NFT’lerin hacmi son birkaç aydır önemli ölçüde yükseliş eğilimi gösteriyor. Aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, bu hafta ekosistemdeki günlük NFT hacminde bir artış görüldü.

Birden fazla gecikmeden sonra, Cardano’nun ağın kapasitesini artırmayı ve blok zincirinin ölçeklenebilirliğini artırmayı vaat eden Vasil ana ağ yükseltmesi 22 Eylül’de yayınlandı.  Aynısı ilk olarak Cardano Vakfı tarafından bir tweet aracılığıyla duyuruldu.

27 Eylül’de Vasil’in tüm yetenekleri kullanıma sunuldu. Ek olarak, Cardano blok zinciri tarafından etkinleştirilen Plutus V2 maliyet modeli, akıllı sözleşmeler için daha düşük işlem maliyetleri sağladı.

Bu değişikliklerin ADA’nın değerini artıracağı tahmin edilmektedir. Ancak basın zamanı itibariyle bu gerçekleşmedi. Mongolian Productivity Organization Baş Dijital Danışmanı Andy Lian’a göre bu, çoğunlukla dünya çapındaki finansal öngörülemezlikten kaynaklanıyor. 

İlginç bir şekilde ADA, performans açısından Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakarak %1100 değer kazandı. Cardano (ADA) nispeten yeni bir madeni paradır. Yine de çok fazla potansiyele sahip bir ağ. Modifikasyonları nedeniyle para transferi sistemi, kripto dünyası krizine rağmen 2022’de sorunsuz bir şekilde genişliyor.

Cardano’nun ADA’sı 2021’de boğa piyasasında zirveye ulaştı. ADA’nın fiyatı Eylül 2021’de 3 doların üzerine çıktı. Sonuç olarak fiyat bir kez daha kayıplar almak zorunda kaldı. Önemli ayı piyasası başlamadan önce, bu kayıplar 2021’in Eylül ve Kasım ayları arasında gerçekleşti.

Geçtiğimiz birkaç ay, Cardano için çok büyük kayıplar gördü. Eylül 2021’den itibaren ADA, değerinden çok şey kaybetti. Bundan önce, o sırada Cardano blok zincirinde akıllı sözleşmelerin oluşturulması sonucunda fiyat büyük ölçüde artmıştı. Sonuç olarak, ADA’nın fiyatı önemli ölçüde artarak 3$’a yükseldi.

Uzun vadeli yatırımcılar tarafından uzun süredir tercih edilen ADA, 2022’nin büyük bölümünde zarar gördü ve 2,28 dolardan işlem gördüğü yılın başından bu yana %80’den fazla düşüş yaşadı.

ADA, diğer kripto pazarlarının çoğunluğu ile birlikte kasvetli bir Eylül ayı geçirmiş olsa da, önemli güncellemeler ve güçlü token temelleri, Ekim ayında bir atılım için hazır olabileceğini gösteriyor. Tarihsel olarak, bu, kripto para birimleri için tipik olarak olumlu bir ay olmuştur.

Ancak RSI ve MACD gibi önemli teknik göstergelerin düşüş eğilimini işaret eden 50’nin altında kalmaya devam ettiği düşünüldüğünde, Cardano’nun önümüzdeki dört hafta içinde 1 doları görmesi zor görünüyor. Popüler analist Peter Brandt , ADA’nın yakın gelecekte 0,25 doların altına düşebileceğini bile iddia etti.

Solana ve Avalanche gibi çağdaş blokajları çevreleyen bir vızıltı var. Bunlar, Cardano için doğrudan bir tehdit oluşturuyor ve son derece yüksek işlem hızlarıyla ayırt edilebiliyor. Aynı nedenle, Cardano’nun omzunun üzerinden bakması gerektiği söylenebilir. 

Son aylardaki kayıplara rağmen, Cardano’nun fiyat tahmini oldukça iyimser olmalı. Cardano, uzun vadeli, bilimsel olarak yönlendirilen gelişimi sayesinde sonunda piyasadaki teknolojik olarak en gelişmiş blok zincirlerinden biri haline gelmelidir. Yakın gelecekte Cardano, Ethereum ve diğer blok zincirlerinden her açıdan daha iyi performans gösterebilir. Cardano’nun ileriye dönük görünümü nedir?

Her şey göz önüne alındığında, ADA satın almak nihayetinde ihtiyatlı olmalı, değil mi? Analistlerin çoğunluğu ADA için iyimser tahminlere sahip. Ayrıca, uzun vadeli ADA fiyat tahminlerinin çoğu kendinden emin.

Cardano topluluğu, özellikle Vasil hard fork’unu takiben token değerinde potansiyel bir artış bekliyor. Bu satır, NeuralProphet’in açık kaynaklı bir makine öğrenimi çerçevesi kullanan PyTorch tabanlı fiyat tahmin algoritmasına göre ADA’nın 31 Ağustos 2022’ye kadar 2,26 dolardan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Cardano’dan Charles Hoskinson da kısa süre önce haberlerde yer aldı ve yönetici en sevdiği hedefi olan BTC maksimalistlerine ateş etti.

Bitcoin maxis are beyond stupid. I can't even force the vasil hardfork and everyone wants it https://t.co/bR4FoAYikq

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) September 8, 2022

Bitcoin (BTC) maksimalisti Bryan ( @btc_bryan_21 ), Hoskinson’ın sözde merkezileştirmenin bir sonucu olarak ADA belirteçlerinin sayısını değiştirebileceğini iddia etmek için Twitter’a gitti. Cardano’nun maksimum arzı 45 milyon ADA jetonu olarak belirlendi.

Bununla birlikte, Twitter kullanıcısı, blockchain’in para politikası nispeten değişken olduğundan, hiçbir şeyin kripto kodamanını onu değiştirmekten alıkoyamayacağını iddia etti.

Hoskinson, bu iddiaların güvenilirliğini açıkça reddetti. Ayrıca Twitter kullanıcısını “aptal” olarak nitelendirdi. Bu, Cardano kurucusunun BTC maksimalistleri hakkında yaptığı ilk yorum değil. Temmuz  2022’de, BTC maksimalistlerinin etkileşim kurmak için “zehirli” ve “yararsız” insanlar olduğunu belirtti.

Söz konusu açıklama, MicroStrategy CEO’sunun ADA’nın kayıtsız güvenlik olduğu iddialarına yanıt olarak yapıldı.

Tüm ADA belirteçleri artık gerçek sahiplerinin mülkiyetinde bulunduğundan, Cardano onları yok etme fikrine sürekli olarak direndi. Hoskinson, bunun mahalleden hırsızlık yapmakla eşdeğer olacağını iddia ediyor.

IOHK’ye göre en büyük kripto para borsalarından sekizi altyapılarını değiştirdi. Ayrıca, Cardano ağının geliştirme ekibi artık merakla beklenen Vasil hard forku için hazırlandı.

Ayrıca, Cardano likiditesi açısından en iyi on iki borsadan üçü yükseltme için hazır. Gate.io, MEXC, Bitrue, OKx, Whitebit, BtcTurk, AscendEX ve Revuto gibi birçok borsa platformlarını geliştirdi.

Her şey göz önüne alındığında, ADA satın almak nihayetinde ihtiyatlı olmalı, değil mi? Analistlerin çoğunluğu ADA için iyimser tahminlere sahip. Ayrıca, uzun vadeli ADA fiyat tahminlerinin çoğu kendinden emin.

Bu Tahminler Neden Önemli?

Cardano, 2022’de önemli bir düşüş gördü ve Eylül 2021’deki 3,10 $’lık yüksek seviyeden Temmuz 2022’de 0,47 $’ın biraz üzerine düştü. madeni para biriktirin.

Ayrıca, Ethereum ve Cardano arasındaki çatışma bir yükseltme savaşına dönüşebilir gibi görünüyor. İkincisinin arkasındaki Goguen “Mary” güncellemesi ve Vasil de yapıldığından, bunun ağ ve ADA üzerindeki etkisinin ne olacağını görmek ilginç olacak.

Geçtiğimiz yıl boyunca, Cardano kendisini en aktif kripto varlıklarından biri olarak kabul ettirdi. Beklendiği gibi, Cardano cüzdanlarının sayısında bir artış olduğu için kripto para birimi yatırımcılarının iyimser olduğu görülüyor. AdaStar’a göre, ADA’nın rekor kıran fiyat artışından bu yana saatte ortalama 121 yeni cüzdan yaratıldı.

Ayrıca, Santiment’e göre, 10.000 ila 10.000.000 ADA tutan adresler, birikim eğilimleri üzerine inşa edilmiştir.

27 Temmuz’dan bu yana bu adresler, portföylerini ADA’nın mevcut arzının toplam %0,46’sı oranında artırdı. 10 günden biraz daha uzun bir süre içinde bu, yaklaşık 138 milyon dolar değerinde bir ADA birikimine tekabül ediyor.

Cardano Blockchain Insights’a göre ağda 3.105 Plutus tabanlı akıllı sözleşme uygulandı. Nitekim bir artış oldu. Nitekim Temmuz ayında bu sayı 2.900 idi. Bu, Cardano’nun müşterilerin blok zinciri ile ilgili uygulamalar oluşturmasını sağlama yeteneğini göstermektedir.

Yükseliş tahminleri, varlığı daha faydalı hale getirmeyi amaçlayan ağ girişimlerinden gelen ADA’daki genel yükseliş görünümüyle uyumludur. Cardano’dan Charles Hoskinson’a göre, çok beklenen Vasil sert çatalı nihayet lansman için hazırlandı.

Token’ın destekçileri, küçük kazanımlara rağmen toparlanmaya başladığında fiyat hareketine takıntılı durumda, ADA henüz yükseltmeye anlamlı bir tepki vermedi. Ancak madeni para, daha geniş kripto para piyasasındaki son iki aylık artıştan kazanç sağladı.

Bu makalede, piyasa değeri ve hacmine odaklanarak kripto para biriminin mevcut etkinliğini hızlı bir şekilde inceleyeceğiz. Sonuç olarak, en tanınmış analistlerin ve platformların tahminleri bir arada özetlenecektir.

ADA’nın Fiyatı, Hacmi ve Aradaki Her Şey

Basın zamanında Cardano, son yedi gün içinde %8,5’ten fazla düştükten sonra 0,32 dolardan işlem görüyordu. 

Cardano Blockchain Insights’a göre, ADA cüzdanlarının toplam sayısının 18 Kasım’da 3.708.811 olduğu tahmin ediliyor. Cardano ayrıca son altı ayda 500.000’den fazla yeni varlık eklemeyi başardı. Yükseltmenin gecikmesi bile ADA hayranlarını fikirlerini değiştirmeye ikna edemedi.

Cardano cardano (ada) fiyat tahmini 2025-2030: ada’da uzun süredir devam eden bir fikir ne kadar i̇yi? 3

DeFi cephesinde, Cardano’nun DeFiLama’daki TVL’si değer kaybetti. Kilitlenen toplam miktar , yazı yazıldığı sırada 53,2 milyon dolardı . Aynı oran son 24 saatte %2 düştü.

Kullanıcıların teminat olarak CNFT’leri kullanarak borç vermelerini veya borç almalarını sağlayan bir DeFi borç verme platformu olan FluidTokens’in büyüme oranı, bir önceki aya göre %54.000 idi. Ancak ağ, 24 Mart’ta tüm zamanların en yüksek değeri olan 326 milyon dolarlık TVL’sinden önemli bir düşüş yaşadı.

PLAYN’in yaratıcısı Matt Lobel’e göre, yıl sonuna kadar ADA’nın 1,50 dolara çıkması muhtemel. Yönetim ekibinin önce kalite felsefesinin, ADA’nın “gelişmeye devam etmesini ve diğer projelerin sahip olduğu bazı kalite sorunlarıyla karşılaşmamasını” sağlayacağını, ancak genişleme hızı cesaret kırıcı olabilir, iddia etti.

Morpher’in CEO’su Martin Froehler bu açıklamaya katılıyor. ADA’nın değerinin 2022’nin sonunda 1 dolara ulaşacağını tahmin ediyor ve basitçe “yavaş ve istikrarlı yarışı kazanır” diyor. Router Protocol’ün CEO’su ve Xo-kurucusu Ramani Ramachandran, ADA’nın gelecekteki uygulamaları konusunda o kadar ikna olmuş değil ve koinin 2022’de yalnızca 0,20 $ değerinde olacağına inanıyor.

Eylül ayı tahmini, topluluk tarafından 0,5891 $ olarak belirlendi. Algoritma tarafından yapılan ilginç bir tahmin, Eylül ayı sonunda ADA’nın 1,77 dolardan işlem göreceği yönündeydi.

Ve eğer bu tahminler size çok fazla geliyorsa, o zaman duyguların bu kadar yükselişe geçmesinin sebepleri olduğunu bilmelisiniz. Daha önce belirtilen Finder araştırmasına göre, panelistlerin beşte biri (%20), ağı daha da merkezileştirmeyi ve verimi artırmayı amaçlayan Cardano hard fork’un altcoin fiyatı üzerinde uzun vadeli olumlu bir etkiye sahip olacağına inanıyor. Diğer bir %17’lik kesim ise en azından kısa sürede olumlu bir etki yaratacağına inanıyor.

Cardano cardano (ada) fiyat tahmini 2025-2030: ada’da uzun süredir devam eden bir fikir ne kadar i̇yi? 4

Blok zincirinin gerçek değeri, daha hızlı ve daha etkili hale geldikçe artacaktır ve bununla birlikte ADA’nın değeri de artmalıdır. Motley analistlerine göre, ADA bir kez daha 1$’a ulaşabilir ve bu da onu şu anda sağlam bir yatırım haline getiriyor.

En temkinli Cardano fiyat tahminleri, önümüzdeki beş yıl içinde ADA için kabaca doğrusal bir büyüme öngörüyor. Cardano projeksiyonuna göre ADA, 2022’yi 2,74 dolardan kapatacak.

Vasil’in ardındaki iyimserliğin de iyi bir nedeni var. Aslında, geliştiricilere göre,

“Vasil, artan ağ kapasitesi ve daha düşük maliyetli işlemler getiren, bugüne kadarki en önemli Cardano güncellemesidir.”

Şimdi tanınmış platformların ve analistlerin ADA’nın 2025 ve 2030’da nerede olacağına inandıklarına bakalım.

ADA Fiyat Tahmini 2025

Şimdi, tahminlerin çoğu olumlu olsa da, bazı nedenler bizi tersine inanmaya zorluyor. Blockchain’in merakla beklenen güncellemesinin fiyatı yüksek tutması beklense de güncelleme vaatlerini yerine getirmez ve başarısız olursa ne olur? 

Changelly’ye göre 2025’te minimum ADA fiyatının 1,87$’a düşmesi, maksimum fiyatının ise 2,19$ olacağı tahmin ediliyor. Alım satım maliyeti genellikle 1,93$ olacaktır.

Finder’ın fintech uzmanlarından oluşan ekibi, Cardano’nun 2025 yılına kadar 2,93 dolara yükseleceğini tahmin ediyor .

Bir kripto para biriminin fiyatı, Ethereum’un EIP-1559’u zorlandığında ve varlığın değeri bir kez daha 3.000 doların üzerine çıktığında olduğu gibi, genellikle yükseltmelere olumlu tepki verir. Bununla birlikte, Cardano örneğinde, varlığın değeri, Alonzo’nun piyasaya sürülmesinden sonraki bir ay içinde yaklaşık %50 oranında önemli ölçüde düştü.

Bununla birlikte, kötü bir pazarda bile, Cardano ürünlerini sürekli olarak iyileştirmeye çalışmaktadır. Sonuç olarak, yatırımcılar kendilerini güvende hissetmeli çünkü projenin faydası artmaya devam ediyor. Bu, Cardano’yu diğer birkaç “meme para biriminden” ayırır.

Bu, Cardano’nun yükseliş tahminini destekliyor gibi görünüyor, bu nedenle birçok analist ADA’nın uzun vadede değerli olacağına inanıyor. Yardımcı programı şimdi oluşturmak, kripto para birimi piyasalarının yeniden kızıştığı zamanlar için bir fırlatma rampası görevi görebilir, bu da ADA’nın fiyatının dramatik bir şekilde tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmasına neden olur.

Ve buna inanmak için sebepleriniz var. Cardano Vakfı CEO’su Frederik Gregaard’a göre, 2026 yılına kadar Cardano blockchain projesi 50 kadar banka ve 10 Fortune 500 işletmesini kaydetmeyi umuyor.

Gregaard ayrıca bankacılık kurumlarının resmi bir sunumda Cardano’nun hizmet belirtecini kullanmasını nasıl mümkün kılmayı umduğunu da tartıştı.

ADA Fiyat Tahmini 2030

Uzmanlar , yaygın bir şekilde benimsenmeden önce halkın kripto para birimleri hakkında eğitilmesini sıklıkla tavsiye ediyor. Ve son çılgınlık muhtemelen birçokları için tam da bunu yaptı. Sonuç olarak, birçok kişi ADA’nın 2030 ve sonrasında yükselmeye devam etme olasılığının güçlü olduğuna inanıyor.

Fortune 500 işletmeleriyle çalışma deneyimine sahip Sony Electronics’in eski kıdemli iş analisti Josh Enomoto’ya göre, Cardano’nun “çift haneli eşiği” aşması “ulaşılamaz” değil ve Nasdaq.com’da bununla ilgili yazılar yazdı.

Bu argümanı ilk olarak Mayıs 2021’de dile getirdi ve hatta ADA fiyatının 2022’nin sonunda 22$’a ve 2027’nin sonunda belki de 100$’a ulaşacağını tahmin etti. Altcoin fiyatlarındaki hem yukarı hem de negatif eğilimler oldukça güçlü.

Finder’ın paneli, Cardano’nun geleceğini değerlendirdi ve onu iyi bir konuma yerleştirdi. ADA’nın 2030 yılına kadar 6,53 doları göreceğine inanıyor.

Ayrıca kripto para borsası Kraken’e göre, Minswap merkezi olmayan borsanın (DEX) piyasaya çıkışı ve SundaeSwap ile MuesliSwap DEX’lerdeki büyüme, Cardano’nun merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarındaki toplam kilitli değerinin (TVL) Mart ayında %130’dan fazla artmasına olanak sağladı. bu yıl.

Yine de sekiz yıl, iniş çıkışları ve kaba yamaları olmadan değildir. Enflasyon, durgunluk, çatışma ve ekonomik çöküş korkusu hıçkırıklardan sadece birkaçı.

Kripto para topluluğundaki pek çok kişi, Cardano’nun gelecekte kabul edilme şansı konusunda hâlâ iyimser.

Ocak ayında Ethereum’dan Vitalik Buterin  , Twitter’da topluluğa ETH dışında hangi kripto paranın 2035’te hakim işlemler görmeyi tercih edeceklerini sordu. 600.000’den fazla oydan %42’sini ADA alırken, Bitcoin %38.4’ünü aldı .

Poll for Ethereum community. You wake up in 2035, and 80% of all transactions + savings in the world are in one currency that is not ETH. Which would you prefer it to be?

— vitalik.eth (@VitalikButerin) January 13, 2022

Tabii ki, kripto para birimlerine yatırım yapmak, muazzam oynaklıkları nedeniyle risklidir. Bununla birlikte, Cardano’ya yatırım yapmak, en azından 2030’a kadar “onu ayarlayıp unutabilmenize” ve paranızın artmasını izlemenize izin verebilir.

Çözüm

Cardano’nun blok zinciri sürekli gelişiyor ve daha iyi hale geliyor. Önceki boğa koşusu sırasında fiyatları önemli ölçüde arttı. Bununla birlikte, mevcut piyasa kriziyle birlikte, fiyatlar aşağı doğru ani bir düşüş yaşadı. Ancak bu, Cardano’nun muazzam potansiyelini ortadan kaldırmaz.

2022’deki önemli düşüşün ardından analistler, ADA’nın sonunda değer ve güçlü bir yatırım getirisi sağlayabileceğini tahmin ediyor. Bununla birlikte, kripto para birimlerinin oynaklığı her şeyi mümkün kılar. Asla kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla parayı riske atmayın.

ADA’nın piyasaya sürülmesinden sonraki üç ay içinde, perakende yatırımcı FOMO’nun (kaçırma korkusu) Bitcoin fiyatını 20.000 $’a çıkardığı 2017 kripto boğa koşusu sırasında 1 $’ın üzerine çıktığını unutmayın. Avansın tamamı daha sonra 2018 ayı piyasası sırasında tamamen 0,02 dolara geri çekildi.

Bir günlük grafikteki alıcı miktarı, altcoinin talebinin önemli ölçüde değer kazanması sonucunda arttı.

Fiyat oynaklığı olasılığını azaltmak için Cardano fiyatının yükselmeye devam etmesi gerekiyor. Bununla birlikte, bir dalgalanmanın ardından her zaman fiyat düşüş potansiyeli olduğu vurgulanmaktadır.

Cardano’nun fiyatı şu anda Eylül 2021’de ulaştığı rekor seviyeden %88 daha düşük. Altcoin için acil direnç noktasının üzerinde bir yükseliş temiz bir yol açacaktır.

Ağ adreslerindeki ve TVL’deki büyüme gibi, bir kripto projesinin artan ana akım benimsenmesini gösteren temel analiz (FA), uzun vadeli yatırımcılar için daha büyük endişe kaynağı olmalıdır.

Buna ek olarak, Cardano tabanlı ilk merkezi olmayan borsa olan MuesliSwap, Plutus V2’nin başarılı bir şekilde entegre edildiğini duyurdu ve bu da onu daha etkili ve işletmeyi daha ucuz hale getirdi. Projenin kurucusu Charles Hoskinson’dan bu hafta başlarında şifreli bir tweet’e göre, Cardano’ya bir başka güncellemenin kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor.

Ayrıca, Cardano NFT satın alma telaşının bir sonucu olarak ağ etkinliği, bir önceki aya göre %75 artışla 97.959’a yükseldi. Projeye olan ilginin 2021’deki zirvesinden yaklaşık %90 oranında azalmasına rağmen, kurucu Charles Hoskinson kayıtsız bir tablo çizdi. Blok zincirinde oluşturulan dApp’ler kendi değerini yarattığında, “2023, 2024” milyarlarca girişim parası ekonomiye girecek.

Kripto pazarları geliştikçe ADA da onu takip edecek. 18 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle, fiyattaki değişikliklere çok duyarlı olacak. Dünya merkezi olmayan bir geleceğe geçerken kripto pazarı muhtemelen genişleyecek ve bu uzun vadede Cardano için iyi bir haber.

Cardano (ADA) Fiyat Tahmini 2025-2030: ADA’da Uzun Süredir Devam Eden Bir Fikir Ne Kadar İyi?
Hafta Sonu Özeti: ApeCoin %7 Artarken, Algorand %10 Yükseldi!
Bitcoin Fiyat Analiz: BTC’nin 12 Bin Doların Altına Düşme Olasılığının Değerlendirilmesi
Piyasa Analiz: Bitcoin 17 Bin Dolarda Başarısız Olurken, Solana %5 Daha Düştü!
Yeni FTX CEO’su John Ray’in İflas Davasıyla İlgili Açıklaması, Tam Anlamıyla Bir Felaketi Anlatıyor!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cardano (ADA) Fiyat Tahmini 2025-2030: ADA’da Uzun Süredir Devam Eden Bir Fikir Ne Kadar İyi? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano (ADA) Fiyat Tahmini 2025-2030: ADA’da Uzun Süredir Devam Eden Bir Fikir Ne Kadar İyi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!