İnci Takı Koleksiyonu NFT Olarak Piyasaya Sürüldü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Leena AI Ayoobi, Bahreyn’deki en ünlü tasarımcı ve sanatçılardan birisidir. Bununla birlikte İnci Takı Koleksiyonu için kuyumculuk şirketi My Gold Souq ile fikir birliğine vardı. Sardana NFT koleksiyonu, Batı Asya’da bulunan ada ülkesinde yaşayan insanların tarihini ve geleneklerini anmayı amaçlıyor. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

İnci Takı NFT Koleksiyonu Piyasaya Sürüldü

Bahreyn’in en ünlü sanatçı ve tasarımcılarından biri olan Leena AI Ayoobi tarafından Sardana NFT Koleksiyonu piyasaya sürülmüştür. Sanatçı, Bahreyn inci takılarından oluşan dünyanın ilk dijital koleksiyonunu yaratmak için ulusal bir kuyumcuyla iş birliği yaptı. Koleksiyon tokenize edilip, blok zinciri ağında basım yapılıp ardından koleksiyonerlere satılacaktır.

Sardana, kökleri Bahreyn’in zengin mücevher kültürüne dayanan, basılan ve satışa sunulan en ender koleksiyonlardan biridir. Ayrıca hazine aramak için denize açılan adamlarla ilgili Dilmun halk hikayeleri, koleksiyonun temelini ve ilhamını oluşturuyor. İnci Takı NFT koleksiyonu, Bahreyn İnciler ve Değerli Taşlar Enstitüsü, Danat tarafından onaylanan doğal Bahreyn tuzlu su incilerinin yanı sıra 18 ayar altın içerir.

Ayrıca alıcılar, Leena’nın sanat eserlerinden ve mücevherlerinden birinin NFT’sini alacak. Paketteki sanat, etkili kadın figürlerini kutlayan kendine özgü tarzıyla, sanatçı tarafından fiziksel olarak elle çizilmiştir. Bununla birlikte yaratıcı el sanatı, NFT’leri çok nadir kılmaktadır.

Hikaye Hakkında Daha Fazlası

Koleksiyonla ilgili olarak Ulusal Sanat Konseyi Başkanı Şeyh Rashid Bin Khalifa Al Khalifa, Ülkenin dijital arenada yeniliği destekleyerek teknolojiyi benimseme yolunda ilerlediğini belirtti. Ayrıca Khalifa, NFT’lerin ve teknolojinin büyümesine yönelik büyük bir adımı simgelediği için projenin başarıya ulaşmasında yer alan tüm tarafları tebrik etti:

“Bahreyn her zaman inovasyonun ön saflarında yer almıştır ve bölge için bir başka önemli “ilk”i temsil eden bu projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Blok zinciri tarafından desteklenen incilerin güvenli kimlik doğrulaması, teknolojinin asırlık bir endüstriyi modernize etmek için nasıl kullanılabileceğini gösteriyor ve Bahreyn incilerini dünya çapında bir pazar için küresel bir sahneye koyuyor.”

Al Ayoubi, bir sanatçı olarak amacının gelişen teknoloji dünyasında Bahreyn kültürünü onurlandırmak olduğunu belirtmiştir. Ayrıca projeyle ilgili iyimser bir nota da değindi:

“Bu koleksiyonla amacım, fütüristik teknolojileri bir araya getirirken mirasımızı kutlamak. NFT’leri günlük hayatımıza entegre etmenin mükemmel bir gösterimi veya kanıtı.”

Küresel Olarak Piyasaya Sürülen Daha Fazla NFT Koleksiyonu

Dünya, mevcut pazar gerilemesinin ortasında topluluğa umut veren daha fazla NFT koleksiyonunun piyasaya sürüldüğünü gördü. Yakın zamanda Cristiano Ronaldo, NFT koleksiyonu için dünyanın en büyük kripto borsası Binance’la ortaklık kurdu.

Lionel Messi, Web3 deneyimlerini için fantezi futbol oyun platformu Sorare ile bir ittifak kurdu. Ayrıca bu çıkışlar ve çok daha fazlası, NFT’lerin kitlesel benimsemeye doğru gittikçe yaklaştığını gösteriyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İnci Takı Koleksiyonu NFT Olarak Piyasaya Sürüldü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!