Trust Wallet’tan Binance Pay ve Coinbase Pay iş birliği: Tarayıcı uzantısı başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX’teki çöküşün ve akabinde kripto borsalardan büyük nakit çıkışlarının ardından, bireysel saklama cüzdanı Trust Wallet ivme kazanmaya devam ediyor. Şirket, bir hafta içerisinde uzun zamandır beklenen tarayıcı uzantısını kullanıma sundu. Trust Wallet bu tarayıcı uzantısını başlatmak için Binance Pay ve Coinbase Pay ile iş birliği gerçekleştirdi.  

Trust Wallet tarayıcı uzantısını 14 Kasım tarihinde başlattı. Bu uzantı şu anda Google ve Chrome ve Opera tarayıcılarında mevcut durumda. Söz konusu uzantı, kullanıcılara tüm EVM zincirlerinde ve Solana’da kriptoları saklama, gönderme ve alma imkânı sunacak. Ağın otomatik algılama işlevinin, kullanıcılara manuel olarak ağ eklemeye gerek kalmadan kusursuz bir dApp deneyimi sağlaması bekleniyor. 

Uzantı, ayrıca donanım cüzdanı desteğinin yanı sıra çoklu cüzdan desteği, NFT desteği, itibari para sağlayıcıları ve EVM destekli olmayan blokzincir entegrasyonlarını da kapsayacak. 

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto borsası Binance, 16 Kasım’da Binance Pay’in Trust Wallet entegrasyonunu başlattığını açıkladı. Bu entegrasyonlarla birlikte, Trust Wallet cüzdanına sahip olan Binance kullanıcıları bundan sonra doğrudan para çekme seçeneklerinde bir cüzdan adresini taramak veya girmek zorunda kalmayacaklar. Bununla birlikte yeni entegrasyon sayesinde blokzincir gaz ücretlerinin üzerinde bir maliyet çıkmayacak. Bu işlev şu anda yalnızca Trust Wallet Uygulamasının Android sürümünde destekleniyor, ancak Binance iOS sürümünün de yakında başlatılması bekleniyor. 

Aynı entegrasyon işlemi Coinbase Pay’de de gerçekleştirildi. Coinbase’in ürün müdürü Bipul Sinha’ya göre, kullanıcıların kendi cüzdanlarını ya da dapp’lerini kolayca finanse etme yeteneği, şirketin “Web3’e bir köprü kurma” misyonuyla uyum sağlıyor. 

İlginizi çekebilir: 3 barriers preventing Web3 mass adoption — Trust Wallet CEO

Binance CEO’su Changpeng Zhao, daha önceleri “Bireysel saklama, bir insanlık hakkıdır” ifadelerini kullanarak Trust Wallet’ı resmi bir şekilde onaylamıştı. Borsanın 2018 yılından beri ABD merkezli cüzdan sağlayıcısı Trust Wallet’a sahip olduğu göz önüne alındığında, Zhao’nun bu eylemi şaşırtıcı olmadı. 

Trust Wallat (TWT) 15 Kasım tarihine kadar altı gün içerisinde yüzde 150 değer kazandı. Ayı süreçte ise kripto para piyasasının toplam piyasa değeri neredeyse 100 milyar dolar değer kaybetti. Bununla birlikte TWT’nin işlem hacimleri yine aynı dönemde 279 milyon TWT’den 593,25 TWT’ye yükseliş gerçekleştirdi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trust Wallet’tan Binance Pay ve Coinbase Pay iş birliği: Tarayıcı uzantısı başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!