Chiliz Analiz: CHZ’nin Benzeri Görülmemiş Fiyat Artışının Ardındaki Sebep Ne?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Chiliz CEO’su, Blockchain ve spor endüstrisi arasındaki mükemmel ilişki için nelerin gerektiğini açıklıyor.

Yatırımcılar, CHZ’nin önümüzdeki ayki performansından ilginç şeyler bekleyebilirler.

Chiliz, spor tokenlarıyla olan ilişkisi sayesinde yatırımcıların yerel kripto para birimi CHZ’ye olan ilgisinin geri döndüğünü gördü. Özellikle de FIFA dünya kupası sezonu geldiğine göre.

Ağın CEO’su Alexandre Dreyfus, Blockchain endüstrisi spor yoluyla büyümeyi araştırırken Chiliz için geleceğin neden parlak göründüğünü vurgulama fırsatını değerlendirdi.

Chiliz CEO’su, birçok NFT projesinin fayda sağlamadığını ve hayranların ilgisini kaybettiğini belirtti. NFT’lerin hayran katılımını ve katılımını sürdürmenin harika bir yolu olabileceğine inanıyor.

𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗𝗜𝗡𝗚 𝗔 𝗟𝗢𝗡𝗚 𝗧𝗘𝗥𝗠 𝗙𝗨𝗧𝗨𝗥𝗘 𝗙𝗢𝗥 𝗕𝗟𝗢𝗖𝗞𝗖𝗛𝗔𝗜𝗡 𝗜𝗡 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🏆⚽⛓https://t.co/NrYy7Ms2YH and Chiliz CEO @Alex_Dreyfus reflects on his experience at Web Summit and recent events in the crypto industry 👇

⚡ $CHZhttps://t.co/GXXz0PrWsk

— Chiliz ($CHZ) – Powering Socios.com ⚡ (@Chiliz) November 15, 2022

Dreyfus ayrıca NFT’lerin ölçeklendirmede en iyisi olmayabileceğini de belirtti. Bunun yerine taraftar jetonlarının takım ölçeklenebilirliği için harika bir yol olduğunu belirtti. Bunun nedeni, takas edilebilir olmaları ve ekiplerin bunları güçlü dijital topluluklar oluşturmak için kullanabilmesidir. Ayrıca ekledi,

“Taraftar Tokenlarını farklı kılan, kitlelere büyük ölçekte erişim ve bireysel tanınma sağlama yeteneğidir.”

Chiliz, farklı spor dallarından birden fazla takım için taraftar ve eğlence jetonlarının oluşturulmasını ve lansmanını kolaylaştırdı.

Ağ, şimdiye kadar dünyanın önde gelen spor organizasyonlarından bazılarıyla çok sayıda ortaklık sağladı. Bu nedenle hizmetlerine olan talep arttı, ancak bu CHZ’nin fiyat hareketine yansımadı.

Chiliz’in Performansını Değerlendirme

CHZ şimdiye kadar geçen haftanın düşük seviyelerinden neredeyse %60 oranında toparlandı. Bu, alt’ı mevcut haftadaki en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri yapıyor. Yukarı yönü 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkmayı başardı, ancak yükseliş ivmesini sürdürebilir mi?

Chiliz chiliz analiz: chz’nin benzeri görülmemiş fiyat artışının ardındaki sebep ne? 4

Bununla birlikte, CHZ’nin para akışı, mevcut yükseliş trendinin sınırlı olabileceğine dair ipucu verebilecek bazı çıkışlar yaşadığını gösteriyor.

Arz dağılımına bir bakış, gerçekten de en iyi balinalardan bazılarının satış baskısı geldiğini doğruluyor.

Özellikle, 10 milyondan fazla kripto paraya sahip adresler de dahil olmak üzere adres kategorilerinin çoğu, son iki gün içinde alım yapıyor. Ancak, son 24 saatte bir milyon ila 10 milyon CHZ tutan adreslerden önemli satış baskısı görüldü.

Chiliz

Bir milyon kripto paranın altında tutan diğer en iyi adres kategorilerinin çoğu da olumlu yönde katkıda bulunuyor.

Ayrıca, Chiliz ağ büyümesi geçen hafta önemli bir artış kaydetti, ancak son dört gün içinde düştü. Aynısı günlük aktif adresler için de geçerlidir.

Chiliz chiliz analiz: chz’nin benzeri görülmemiş fiyat artışının ardındaki sebep ne? 5

Bu gözlemler, CHZ’nin mevcut yükselişinin sınırlı olabileceğini gösterebilir. Özellikle de piyasa hafta sonuna doğru önemli bir yükseliş talebi üretemezse.

Chiliz Analiz: CHZ’nin Benzeri Görülmemiş Fiyat Artışının Ardındaki Sebep Ne?
Nayib Bukele, El Salvador’un Günde 1 Bitcoin Almaya Başlayacağını Söyledi!
Dogecoin (DOGE) Alıcıları İçin Bu Modelin Kırılması Bir İşaret Olabilir
16 Kasım Kripto Analiz: Piyasadaki Durgunluk Devam Ederken İlk 10 Varlık Ticareti Yatay Seyrediyor
Avalanche (AVAX) Sert Bir Direnç Bölgesine Yaklaşıyor Olmasına Rağmen İşte Boğaların Umut Ettiği Olay!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Chiliz Analiz: CHZ’nin Benzeri Görülmemiş Fiyat Artışının Ardındaki Sebep Ne? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Chiliz Analiz: CHZ’nin Benzeri Görülmemiş Fiyat Artışının Ardındaki Sebep Ne?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!