Güncel Bir Dosyaya Göre FTX’in Bir Milyondan Fazla Kişiye Borcu Olabilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bu hipotez doğruysa Ahluwalia, FTX tarafından sürdürülen dolandırıcılığın “gerçekten destansı” olduğunu söyledi ve Enron CEO’sunun “bundan daha az ihlalden” hapse girdiğini sözlerine ekledi.

FTXgüncel bir dosyaya göre ftx’in bir milyondan fazla kişiye borcu olabilir! 2

İflas etmiş kripto para borsasının CEO’su Sam Bankman-Fried, muhtemelen şu anda dünyanın en nefret edilen insanlarından biri. Bitmek üzere olan projelerin kurtarıcısı olarak selamlandıktan sonra, şimdi eylemlerinin olası kişisel motivasyonları inceleniyor.

FTX bulaşma korkularının ortasında, yatırımcı güveni ciddi şekilde azaldı. Piyasayı aşırı korku sardı, ancak endüstri yorumcuları Bitcoin için baskı yapmaya devam ediyor.

Bunlardan biri, Bitcoin’in Sam Bankman-Fried’in “kurtarma paketleri ve servet yeniden atamaları” da dahil olmak üzere kötü aktörlerin insanları dolandırmasını önlemek için yaratıldığını söyleyen El Salvador Başkanı Nayib Bukele.

Ayrıca, borsanın bir milyondan fazla alacaklısı olabileceğine dair raporlar ortaya çıktı.

Bir Milyondan Fazla Alacaklı

Geçen hafta borsa, Bölüm 11’de gönüllü iflas koruması başvurusunda bulunduğunda, 100.000’den fazla alacaklısı olabileceğini belirtti. Şimdi, güncellenmiş bir dosyalamada, bir milyondan fazla olabileceği görülüyor.

Şirketin avukatları şunları söyledi :

Aslında, bu Bölüm 11 Davalarında bir milyondan fazla alacaklı olabilir.

Bu, sektördeki en büyük darbe gibi görünen şeyde, hem traderlar hem de normal perakende kripto kullanıcıları üzerindeki çöküşünün büyük etkisine işaret ediyor.

FTX, Bitcoin Tersine Hareket Ediyor

Yakın tarihli bir tweet’te Salvador Başkanı, kuşatılmış platformun eski CEO’suna seslenirken FTX’in Bitcoin’in zıttı olduğunu söyledi. Bankman-Fried’in “etkili özgecilik” hareketi artık tartışmanın merkezinde yer alıyor. Bir analitik firmasının CEO’su ve kurucu ortağı Ram Ahluwalia’ya göre, şirketinin iflas ettiğine dair raporlarla, Voyager ve BlockFi için yapılan kurtarma paketleri artık “gerçekten Makyavelist” görünüyor.

Ahluwalia’nın hipotezine göre FTX, aslında “suçlular” iken kendisini “Beyaz Şövalye” olarak konumlandırdı. Borsanın alacaklılarını “zaman kazanmak ve marj tamamlama çağrısını yavaşlatmak için” satın aldığını açıkladı. FTX’in “Voyager’a ödenmemiş yüz milyonlarca kredisi” olduğu zaten biliniyordu. Ve ekledi,

“Borcunuzu ödeyemediğinizde, borçlular öz sermayenizi yok eder ve şirketinizin sahibi olur. FTX, gerçekten Lex Luthor tarzında, bunu önlemek için Voyager’ı satın almaya çalıştı. Yeni ebeveyn, ikincil sorumluluğu üstlenir. Ayrıca, FTX şişirilmiş ama gerçekte değersiz olan 32 Milyar Dolarlık özsermayesini satın alabilir.”

Analist ayrıca hem FTX hem de kardeş ticaret şirketi Alameda’nın bilançolarında boşluklar olduğunu iddia etti. Yükümlülüklerle ilgili olarak, iki şirketin geri ödemesi gereken kredileri vardı. İşin varlık tarafında, birikmiş kazançları, negatif bir net bugünkü değer (NVV) işletilmesinden kaynaklanan kayıplardan silindi. Ahluwalia, Voyager ve BlockFi’nin satın alınmasının her iki soruna da geçici çözümler sağladığını iddia etti.

“‘Hedef’in edinen şirkette güvenilirliğe sahip olmasını ve aynı zamanda tersine durum tespiti yapılmasını gerektirir (çünkü ödeme şekli FTX hisse senedidir).

FTX, Sonraki Enron mu Yoksa Daha da Büyük mü?

FTX’in ani çöküşü kripto yatırımcılarını çileden çıkardı. SBF’nin başarısız kripto imparatorluğundaki kayıpları kapatmak için borsadaki müşteri fonlarını kullandığını iddia eden raporların ortaya çıkması, birçok kişinin yöneticinin hapis cezası istemesine neden oldu. ABD Adalet Bakanlığı’nın şu anki soruşturması, SBF’nin tamamen yetersiz olup olmadığını veya kullanıcıları kasıtlı olarak kandırıp kandırmadığını araştırıyor.

Ancak Ahluwalia’nın hipotezinin doğru olduğu ortaya çıkarsa, sürdürülen dolandırıcılığın doğası, 2000’lerin başında gölgeli kayıt dışı iş ve muhasebe uygulamalarıyla uğraşan gözden düşmüş enerji devi Enron’unkinden daha büyük olacaktır.

Daha önce bildirildiği üzere, FTX şu anda Bahamalar menkul kıymetler düzenleyicisi ve mali müfettişler tarafından olası suistimal nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya. Ödeme devi Visa ile yakın zamanda duyurulan banka kartı programı da Visa tarafından sonlandırıldı.

Güncel Bir Dosyaya Göre FTX’in Bir Milyondan Fazla Kişiye Borcu Olabilir!
Bitcoin Madencisi Canaan, 3. Çeyrek Gelirindeki Düşüşe Rağmen Planlarını Genişletmeye Çalışıyor!
XRP Fiyat Analizi: Ripple Mayıs’tan Bu Yana İkinci En Kötü Haftalık Mumu Kapattı, Sırada Ne Var?
FTX Çöküşünden Sonra Borsalardan 8 Milyar Doların Üzerinde Bir Miktar Çekildi!
Ethereum Haberleri: Vitalik Buterin, FTX Hacklenmesi Sırasında 3000 ETH Sattı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Güncel Bir Dosyaya Göre FTX’in Bir Milyondan Fazla Kişiye Borcu Olabilir! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Güncel Bir Dosyaya Göre FTX’in Bir Milyondan Fazla Kişiye Borcu Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!