xSPECTRA, Combat Kanga ile Birleşiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

xSPECTRA, Combat Kanga ile birleşme ilan ederek Web3 alanındaki gelişmeleri duyuran en son şirket oldu. Meta veri deposu platformu, platformunu geliştirmek için birleştirmeyi kullanmayı amaçlamaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Birleşme Her İki Taraf İçin Ne İfade Ediyor?

11 Kasım’da yayınlanan yeni rapora göre Combat Kanga ile platformun performansını iyileştirmeyi amaçlayan birleşme duyurulmuştur. Devrim niteliğindeki NFT platformu, teknik gücünü, hizmetlerini ve pazarlama ağlarını geliştirmek için birleşmeden yararlanacaktır. Platformlar, birleşmeyle zenginleşmeyi, her projeyi önemli ölçüde tamamlayan ve geliştiren muazzam bir nimet sağlamayı umuyor.

Her iki şirket de birleşme sırasında XRP’yi iyi bir şekilde kullanacaktır. Ayrıca Web3 geliştirme ekosisteminin belirli sektörlerinde bir güç merkezi olmak için kullanacaktır. Yani birleşme, xSPECTRA ve Combat Kanga’nın XRP Ledger (XRPL) blok zinciri ağına hâkim olmasına ve Web3, oyun, geliştirme ve eğlencede lider olmasına yardımcı olacaktır.

Ayrıca iş birliği, ağ oluşturma fırsatları, teknik güçlü yönler, bir NFT pazarı, zincirler arası yetenekler, yazılım geliştirme ve perakende Web3 kullanıcılarını büyütme yollarına odaklanmaktadır.

xSPECTRA ve Combat Kanga Ağı

xSPECTRA ve Combat Kanga, NFT ağlarını geliştirmek için XLS-20d standardını kullanır. Aslında, NFT projelerinin token madenciliği ve token ticareti gibi tokenomiklerinin temel yönlerini içermesine izin verir.

Layman’ın terimleriyle XLS-30d standardı, Ripple’ı destekleyen topluluk tarafından sıfırdan inşa edilen ölçeklenebilir, merkezi olmayan ve sürdürülebilir kamu blok zinciri olan gelecek vaat eden XRPL ağındaki NFT’leri etkinleştirir.

XRPL’yi tamamlayan dikkat çekici bir şey, benzersiz token kullanımıdır. XRPL, tokenlerini, para birimlerini, varlık verilerini ve daha fazlasını temsil etmek için kullanır. Ağı dönüştürüp işletmeler ve tüketiciler için bütün bir aktarılabilirlik olanakları dünyasının kapılarını açar.

Bu projelerin başarısının temel olarak projelerin hiyerarşisindeki belirli büyük isimler tarafından yönlendirildiğini belirtmek önemlidir. Aralarında xSPECTRA’nın CEO’su Dirk Schepens ile Combat Kanga’nın CEO’su ve xSPECTRA’nın CTO’su Neil Cadman vardır. Schepens ve tüm xSPECTRA ekibi, NFT’lerin dünyasını değiştirmeye odaklanmıştır.

xSPECTRA NFT Avatarları

xSPECTRA’nın Agents adlı NFT avatarlarının baskı öncesi aşaması şu anda devam ediyor. Ancak neredeyse tükenecektir. Kullanıcılar, aracıları xSPECTRA’nın xSPECTRverse adlı meta veri tabanında avatar olarak kullanabilmektedir. Burada kullanıcılar, olağanüstü yetenekler sunan gelişmiş bir Web3 arayüzüne maruz kalırlar. Yani hem xSPECTRverse hem de NFT’ler Unreal Engine 5 ile birleştirilmiştir. Bununla birlikte onu sektöre en gelişmiş giriş yapanlardan biri haline getirdi.

Combat Kanga, NFT dünyasını oyun parçaları olarak kullanan kart oyunu dünyasında bir güç merkezidir. Combat Kanga, NFT’leri kullanarak Web2 ve Web3 dünyaları arasında köprü kurmaya yardımcı olan dijital varlık özelliklerine sahip fiat tabanlı bir oyun sunar.

Oyunda oyuncular, dövüş istatistikleri yaratan kangalar çıkarırlar. Ayrıca bu, token cüzdanınızın iyi bir ‘Cüzdan Puanına’ sahip olması durumunda artırılabilmektedir. Oyunu kazananlar, bir sonraki Combat Kangas koleksiyonunda ayrılmış 200 tokenin payını almak için kanga puanlarını iyi kullanabilirler. Alacağınız NFT tahsilat miktarı, bankaya yatırdığınızdan daha fazla puana bağlı olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
xSPECTRA, Combat Kanga ile Birleşiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!