AMC Talking Dead Show “Phygital” NFT Koleksiyonu Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AMC Talking Dead Show NFT’ler ile güçlendirilen 11 benzersiz imzalı fiziksel öğe sunacaktır. Duyuruya göre, hayranlar 13 Kasım Pazar gününden itibaren bu “Phygital” eşyalara sahip olma şansına sahip olacaklar. Ayrıca müzayede, gösterinin hayranlarının ikonik sanat eserleri için teklif vereceği borsa OpenSea’de yapılacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

İttifak Mühürlendi

İnternette yayılan haberlere göre, NFT koleksiyonu AMC ve Orange Comet arasındaki bir ittifakta piyasaya sürülecektir. Orange Comet, Web3 geliştirmede eğlence paketleri ve oyun deneyimleri geliştirmeye odaklanan bir eğlence şirketidir. AMC Talking Dead ve Orange Comet, NFT koleksiyonunu tasarladı. Bununla birlikte AMC Talking Dead’in ekibi NFT’leri açık artırmadan sorumlu tuttu. Her NFT, TV şovunun farklı mevsimlerini temsil edecektir.

AMC’nin Talking Dead’i büyüleyici TV dizisi The Walking Dead’den (TWD) geliyor. Gösteri, TWD hayranları için diziyle ilgili tüm konuları tartışabilecekleri bir alan olarak geliştirilmiştir. Bununla birlikte The Walking Dead’in Fear of the Walking Dead ve The Walking Dead: World Beyond dahil olmak üzere birkaç spin-off’u olan 11 sezonu vardır.

Müzayede sırasında verilen fiziksel eşyaların nadirliği, ev sahibi Chris Hardwick tarafından kimlik doğrulama imzasıyla tamamlanacaktır. Ayrıca Orange Comet, AMC tarafından geliştirilen fiziksel öğeleri simgelemek için dünyanın en büyük NFT pazarı olan OpenSea’deki koleksiyonun tasarımının ve basımının arkasında olacak.

AMC, en çok hasılat yapan TV şovları arasında yer aldığından, lansman NFT dünyası için önemlidir. Ayrıca muazzam etkisinin NFT dünyasını milyonlarca izleyici için ilgi odağı haline getirmesi beklenmektedir. Bununla birlikte hareket, NFT’leri kitlesel benimsemeye doğru bir adım daha ileriye itecek.

AMC Phygital Token

Son zamanlarda NFT’lerin dünyası, fiziksel dünyada somut öğeler, “Phygital” öğeler tarafından güçlendirilen NFT’lerin sayısında bir artış gördü. Kısa bir süre önce bir emlak teknolojisi kuruluşu olan Roofstock, satılık tokenize edilen bir ev sunarak dijital ve fiziksel dünyaları birleştirdi. NFT evi, OpenSea’de 175.000 dolara satılmıştır. Buna ek olarak, spor arenası NFT’ler tarafından desteklenen gerçek dünya Ballon d’Or kupalarıyla en iyi oyuncuları ödüllendirerek NFT dünyasından da yararlanmıştır.

Öte yandan “Phygital” sanat, tüm zamanların en pahalı NFT’lerinin altına düşüyor. Ayrıca Beeple, sahne adıyla tanınan dijital sanatçı Mike Winkelmann, 28,9 milyon dolara kompozit dijital ve fiziksel bir sanat eseri sattı. İNSAN BİR üretken heykel, Christie’nin 21. Yüzyıl Akşam İndirimi kapsamında bir müzayede evinde satışa sunuldu.

Kripto piyasası, devam eden düşüş hissiyatından ve FED’in yükselen faiz oranlarından ağır darbe alıyor olabilir. Bu, o zamandan beri NFT’leri olumsuz yönde etkiledi. Bununla birlikte, daha fazla kuruluş, işbirlikleri kurarak ve NFT koleksiyonlarını başlatarak alana ilgi gösterdi. NFT dünyası, daha fazla marka katıldıkça blok zinciri sanatının geleceği konusunda iyimser olmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AMC Talking Dead Show “Phygital” NFT Koleksiyonu Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!