Sokak Sanatçısı Sean Webster, NFT Koleksiyonu Çıkarıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liverpool’da yaşayan 20 yaşındaki sokak sanatçısı Sean Webster, kendi NFT koleksiyonu The Pals Universe’i çıkarıyor. Koleksiyon 4.444 NFT’den oluşacak ve 11 Kasım 2022’de satışa sunulacaktır. Ayrıca koleksiyonu, birçok önemli kişinin dikkatini çeken kendine özgü doodle stiliyle çizecektir. Robbie Williams, Sean Lennon, Newton Faulkner, Brian Ray ve Bon Jovi’den Phil X gibi ünlüler için komisyonlar yapmıştır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Pals Universe Koleksiyonu Ayrıntıları

Pals Universe koleksiyonu, üretken özellikleri içeren elle çizilmiş karakter olan “Pals” ve “Foes” içerir. “Arkadaşlar”, hepimizin içindeki yüksek düzeyde yaratıcılığı temsil eden mutlu, daha iyimser karakterlerdir. “Düşmanlar” ise Sean’ın korku, şüphe ve belirsizlik gibi sert iç duygularını temsil etmektedir. Ayrıca koleksiyon ünlülerden ve diğer önde gelen NFT projelerinden ilham alan 100 adet süper nadir koleksiyonluk NFT içerecektir. The Pals, dünyanın aydınlık ve karanlık ikiliğini ve her iki gerçekliğin enerjilerinden yararlanmanın önemini göstermektedir.

Ayrıca ekibin misyonu, sıfır sınırları olan iddialı hedefler içeriyor. Evrenin gelişebileceği diğer ortamları keşfederek The Pals’ın IP’sini genişletmek istiyorlar. Buna ticari fırsatlar ve diğer iş birlikleri dahildir. Ayrıca ekip, birinin görünümü veya inancı ne olursa olsun birbirine ilham veren ve birbirini destekleyen kapsayıcı bir topluluk oluşturmuştur. Bir Pal basarak bu yolculuğa çıkıp bu hareketin bir parçası olunabilecektir. Topluluk üyeleri, projenin aldığı yönde her birinin eşit söz sahibi olmasıyla güçlendirilecektir.

İsteğe Bağlı Telif Ücretlerini Destekleyen Pazar Yerlerini Yasaklamak

Sean, isteğe bağlı telif ücretlerini destekleyen pazar yerlerini yasaklayarak NFT alanındaki tüm reklam öğeleri için bir duruş oluşturuyor. Ayrıntılı olarak, Sudoswap, X2Y2, Lookrare ve Blur ikincil listelerden yasaklanacak. Başka bir deyişle bu, mevcut pazar yerleri olarak sadece Opensea, Rarible ve NFTTrader’ı bırakıyor. Sean’in bu eylemi, bunu isteğe bağlı telif ücretlerini yasaklayan ilk Ethereum tabanlı proje yapıyor. Bununla birlikte ikincil piyasadaki her satış için %7,5 telif hakkı belirlenecektir.

Sean Webster Kimdir?

Sean Webster, Liverpool’dan bir sokak sanatçısı ve illüstratördür. Başarılarından bazıları eski bir Instagram sanat elçisi olmak ve Liverpool yılın sanatçısı finalisti olmaktır. Ek olarak Sean, 2021’deki ilk gösterisini sattıktan sonra, çalışmalarını İngiltere’nin en büyük sanat malzemeleri perakendecisi olan Cass Art’ta sergiledi. Sean’ın köklü bir sanatçı olduğu bir sır değil. Üstelik, ilk doodle’ından bu yana Sean her zaman kendine ait bir evren yaratmak istemiştir. İlham kaynağı ise Tim Burton, Walt Disney ve Dr. Seuss gibi yaratıcılardır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sokak Sanatçısı Sean Webster, NFT Koleksiyonu Çıkarıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!