Wemade Platformu NILE, Print Bakery ile Anlaşma Sağladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wemade DAO ve NFT platformu NILE ve Seoul Auction’ın tanınan sanat şirketi Print Bakery, bir Mutabakat Zaptı (MOU) imzaladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

MOU Hakkında Ayrıntılar

Anlaşma sayesinde NILE, çeşitli NFT projelerini sergilemeyi, blok zinciri disiplinlerinde sanatı popülerleştirmeyi ve NFT sanatının genişletilebilirliğini kullanıma sunacağı NFT pazarında artırmayı planlıyor.

Ayrıca NILE, Print Bakery’nin üretim ve dağıtım uzmanlığını NILE’ın gelişmiş NFT teknolojisiyle birleştirerek, NFT sanat endüstrisine girişini ilerletecek. Wemade’in CEO’su Henry Chang, NFT’nin güvenliğini ve sanatın gerçek anlamını garanti edebilirlerse, bunun yaratıcıların ve sanatçıların sadece sanat piyasasında değil, aynı zamanda sanat alanında da yeni bir sayfa açmasına izin vereceğini belirtti. DAO ve NFT’leri birleştiren NILE platformu, ekosistemini geliştirmek için çok sayıda ortakla yakın şekilde çalışıyor.

NILE’ın Kökeni

Ağustos ayında Wemade, zincir üstü DAO platformu NFT Is Life Evolution’ı (NILE) sundu. Sanatçılar, Wemade’in WEMIX3.0 ana ağına dahil olan platformu kullanmaktadır. Bununla birlikte IP sağlayıcıları olarak yer almak da dahil olmak üzere DAO girişimleri aracılığıyla eserlerini pazarlayıp bunlardan para kazanabilecekler. Ayrıca DAO üyeleri konserler, sanat sergileri, spor etkinlikleri ve daha birçok yatırım yaparak ödül kazanabilirler.

Londra’nın 264 yeraltı tren istasyonunun her birinin piksel resmi, NILE’ın ilk NFT koleksiyonu olan London Underground Station 264 Genesis’te bulunabilmektedir. Piksel ressamları Locho ve Zeeha, koleksiyonu oluşturmak için “PICDOT” olarak bilinen yaratıcı olarak birlikte çalıştı.

Ayrıca WEMIX, WEMIX PLAY adlı bir P2E oyun platformuna da ev sahipliği yapıyor. Söz konusu platformda MIR4, Four Gods, Every Farm, Rise of Stars gibi oyunları oynayabilirsiniz. Ek olarak oyun içi kazançlarınızı WEMIX’e yatırmak için basit bir çevrimiçi cüzdan sistemi kullanabilirsiniz. Web sitesinin malzemesine göre DeFi hizmeti WEMIX FI de yakında kullanıma sunulacaktır. Şu anda bu hizmetle ilgili daha fazla bilgi yok.

Neith, NILE’a yetki veren bir protokol olarak bilinmektedir. Zincir içi veya zincir dışı, bu protokol iş birliğini teşvik eder ve platformun güvenliğini korur. İşletmeye göre protokol, platformun büyük ölçekli girişimlerinin sorunsuz bir şekilde organize edilmesini ve yönetilmesini sağlayacak.

Wemade Nedir?

Koreli oyun geliştiricisi Wemade, yirmi yılı aşkın tecrübesiyle sektörde bir öncüdür. Oyun deneyimini özelleştirmeye odaklanarak, sürekli olarak blok zinciri ve metaverse teknolojisinden yararlanıyor.

Wemade, klasik oyunları yeniden icat edip WEMIX tokeni oyun sektörü için önemli varlığa dönüştürmeyi hedefliyor. Ayrıca Wemade, 200 milyondan fazla kaydı olan, uyuyan başarı oyunu “The Legend of Mir” ile tanınır.

Wemade, son birkaç yıldır yeni oyunlarına ve hizmetlerine blok zincir teknolojisini dahil etme yöntemlerini araştırıyor. Ana ağda blok zinciri Wemix3.0 ile bir stabilcoin ve bir DeFi platformu yayınladı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wemade Platformu NILE, Print Bakery ile Anlaşma Sağladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!