Shiba Inu kullanıcıları, artık Dubai’deki W Hotels’de rezervasyon yaptırabiliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York merkezli lüks otel zinciri W Hotels, rezervasyon platformu Travala.com ile yeni bir iş birliğine imza attı. Yapılan iş birliği kapsamında, müşterilerin artık Dubai’deki W Hotels lokasyonlarında rezervasyon yaptırmak için Shiba Inu (SHIB) ile ödeme yapabileceği ifade edildi. Otelin sunduğu hizmetlere yönelik ödeme yapmak için Shiba Inu yanında, Travala.com’un desteklediği 80’den fazla kripto para biriminin de kullanılabileceği dile getirildi. 

Öte yandan; Travala.com, Shiba Inu’yla ödeme desteği ekleyen ilk platformlardan biriydi. Geçen yılın aralık ayında SHIB’i desteklemeye başlayan platform, dünya genelinde farklı kategorilerde 3 milyondan fazla hizmet için rezervasyon yapılabilmesini mümkün kılıyordu. Platform üzerinden en çok rezervasyon yapılan şehirlerden biri ise Dubai’ydi. Bu nedenle Travala.com, Dubai’de Shiba Inu’nun ana akım hale gelmesine ön ayak olan platformlardan biri olmuştu. 

W Hotels, Marriott Hotels’in bir yan kuruluşu olma niteliği taşıyor

Lüks hizmet ve etkinlikleriyle ünlenen W Hotels ise Marriott Hotels’in bir yan kuruluşu olma niteliği taşıyor. Ünlü otel zincirinin, dünya çapında 65’ten fazla şehirde şubesi bulunuyor.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu kullanıcıları, artık Dubai’deki W Hotels’de rezervasyon yaptırabiliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!