Hive Blockchain, Bitcoin varlıklarının değerini açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada merkezli Bitcoin madenciliği şirketi Hive Blockchain, kısa bir süre önce üretim raporunu yayınladı. Rapora göre şirket, ekim ayında 307 Bitcoin üretti. Bununla birlikte, şirketin toplam 3 bin 311 adet Bitcoin varlığı bulunduğu kaydedildi. Bu Bitcoin varlıklarının, toplam 68,8 milyon dolar değerinde olduğunun da altı çizildi. 

Raporda ayrıca, Hive Blockchain’in dijital varlıkları veya madencilik ekipmanlarına ilişkin herhangi bir borcu olmadığı belirtildi. Şirketin yönetim kurulu başkanı Frank Holmes, konuya ilişkin açıklamasında ağ zorluğu tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşsa da ayda 300’ün üzerinde Bitcoin ürettikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Üretilen Bitcoin miktarının küresel ağın yaklaşık yüzde 1’ine karşılık geldiğine dikkat çeken Holmes, şirketin tüm Ethereum varlıklarını sattığına ve ekim ayında günde ortalama 9,9 Bitcoin ürettiğine işaret etti. 

Kripto piyasasında devam eden düşüş eğilimi, madencilik şirketlerini zora soktu

Öte yandan; kripto para piyasasında devam eden düşüş eğilimi, birçok madencilik şirketini iflasa zorlamış veya borca sokmuştu. Londra merkezli Argo Blockchain, geçen hafta 27 milyon dolarlık bir anlaşmanın iptalinin ardından nakit kaynağı aradığını açıklamıştı. Benzer şekilde, Compute North da en az 200 alacaklıya 500 milyon dolar borcu olduğunu açıklayarak iflas başvurusunda bulunmuştu. Core Scientific ise yakın zamanda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunduğu bir dosyada vadesi gelen ödemeleri bir süre yapamayacağını açıklamış ve iflasın da ihtimal dahilinde olduğuna işaret etmişti.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hive Blockchain, Bitcoin varlıklarının değerini açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!